فرماندار شهرستان خمینی شهر:

سالمندان سرمایه هایی با تجربیات فراوان هستند

فرماندار شهرستان خمینی شهر گفت: سالمندان سرمایه هایی هستند که دارای تجارب بسیاری بوده و باید از تجربه آنها جهت پیشرفت امور شهری و کشوری از آنها بهره برد.

سالمندان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، علیرضا بصیری در جلسه هم اندیشی سالمندان اظهار داشت:تاکید بر بحث آموزش سالمندی و فرهنگ‌سازی باید تفاوت هایی در آن ایجاد شودو کرونا بهانه ای نباشد که نتولنیم از فعالیت ها و وظایف خود باز مانیم.

وی به اجرای مصوبات در ادارات تاکید کرد و افزود: برای بهره مندی از خدمات روانشناسی در خصوص سالمندی و خدمت رسانی به این قشر از جامعه باید پیگیری مجدانه ای در این امر صورت پذیرد.

بصیری با بیان اینکه جمعیت سالمندی در شهرستان چشمگیر است اضافه کرد:  باید پنج کانون بازنشستگان طی نشستی برنامه ها و طرح های این کانون ها پیگیری شود.

این مقام مسئول در تاکید این صحبت که مناسب سازی یکی از وظایف اصلی ارگان های مربوطه جهت رفاه حال سالمندان و معلولان است که باید انجام شود، ادامه داد: نباید مکانی در شهرستان موجود باشد که معلولان و سالمندان نتوانند از خدماتش بی بهره باشند.

فرماندار شهرستان در پایان اظهار کرد: سالمندان سرمایه هایی هستند که دارای تجارب بسیاری بوده و باید از تجربه آنها جهت پیشرفت امور شهری و کشوری از آنها بهره برد.

در ادامه معاونت شبکه بهداشت شهرستان خمینی شهر با توجه به روندی که جامعه به سمت و سوی سالمندی می رود، اظهارکرد: از جمعیتی که در سامانه سیب ثبت نام کرده اند ۳۴ هزار سالمند در شهرستان وجود دارد که با این روند میزان جمعیت دارای بازدهی و  کارآیی کاهش چشمگیری پیدا می کند.

محسن روحانی به ایجاد مراکز بوستان سلامت و مرکز خدمات دوستدار سالمند اشاره کرد و افزود: خمینی شهر اولین شهرستانی است که برای  ایجاد این مراکز اقدام کرده است.

وی ادامه داد: در شهرستان خمینی شهر با شیوع کرونا برای افراد سالمند که بیشتر در معرض خطر بودند تدابیر خاصی اتخاذ شد و با سه مرحله غربالگری که از افراد به عمل آمد در فاز اول که از هجده اسفند ماه شروع کردیم ۲۳۵ هزار و دویست و هشتاد و پنج نفر غربالگری شدند،  تعداد ۲۲۷  هزار و چهارصد وچهل وهشت نفر جزو سالمندان بودند که۲•۹۸%سالم بودند.

معاونت شبکه بهداشت شهرستان خمینی شهر گفت: در فاز دوم که با بازگشایی بسیاری از اماکن همراه بود ۲۴۱هزارو چهارصدوسی نفر غربالگری شدند که ۲۸ هزار و چهارصد و چهل نفر سالمند بودند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه