سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم خبرداد؛

افزایش ۳۵ درصدی بهای خرید تضمنی کلزا نسبت به سال گذشته

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم از افزایش ۳۵ درصدی بهای خرید تضمنی کلزا نسبت به سال گذشته خبرداد.

بهزاد رادمنش

به گزارش خبرگزاری موج قم، بهزاد رادمنش در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه با تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تحویل دانه‌های روغنی به سهولت و بدون هیچگونه مشکلی صورت پذیرفت، اظهار کرد: مقدار خرید کلزا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۸۵ درصد رشد داشته و به یک هزار و ۷۳۶ تن رسیده است.

وی ادامه داد: مرکز خرید تضمینی دانه روغنی کلزا دراستان همچون سال‌های گذشته، در روستای حیدرآباد بخش جعفرآباد دایر بود و عوامل ذیحسابی، تشخیص و ناظرین مستقر در مرکزخرید، با رعایت تمامی ضوابط ودستورالعمل های مربوطه، درکمترین زمان ممکن اقدام به خرید و تحویل محصول کشاورزان نمودند.

وی با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی بهای خرید تضمنی این محصول نسبت به سال گذشته افزود، نرخ خرید کلزا در سال گذشته به ازای هر کیلو گرم ۳۴هزار۳۹۸ ریال بود که برای سال جاری این مبلغ به ۴۶هزار۶۰۲ ریال افزایش یافته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم ادامه داد: دانه روغنی کلزا به دلیل سریع الفساد بودن محصول بسیار حساس است و نگهداری آن در انبارهای غیر مکانیزه احتمال بروز ضایعات را افزایش می دهد، لذا همچون سه سال گذشته، برنامه ریزی و تمهیدات صورت گرفته در خصوص حمل و انتقال محصول خریداری شده به کارخانجات روغن کشی در کمترین زمان ممکن انجام شد، به طوری که هم زمان با اتمام فرآیند خرید کلزا از کشاورزان، فرآیند حمل وانتقال به کارخانه ها نیز به اتمام رسید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه