سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
  • استخراج غیرمجاز، برق ۳ واحد صنعتی تهران را قطع کرد
  • توصیه نیلی به پزشکیان؛ کمی آرام‌تر گران کن
  • گودرزی: پیامک حذف کالابرگ خطای سامانه بود
  • انهدام باند جعل گذرنامه و کلاهبرداری در تهران
  • پیش‌بینی وزش باد برای تهران طی ۵ روز آینده
  • تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت تا ۳۱ شهریور
  • نایب قهرمانی دختران وزنه‌بردار ایرانی در آسیا برای نخستین بار در تاریخ/ پسران نیز در جایگاه دوم ایستادند
  • اولین اولویت سازمان تامین اجتماعی باید واگذاری شرکت‌های دولتی باشد
  • انهدام ۲ هسته عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب‌شرق کشور
  • تمدید مهلت معرفی مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

روزانه ۸۰ تا ۹۰ مورد بستری جدید کرونا در کرمانشاه داریم

محمود رضا مرادی از قرارگیری کرمانشاه در وضعیت قرمز کرونا خبر داد و گفت: در حال حاضر به‌طور متوسط روزانه ۸۰ تا ۹۰ مورد بستری جدید کرونا داریم.

بستری جدید کرونا در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، با اشاره به استمرار شیب صعودی مبتلایان کرونا در کرمانشاه، اظهار کرد: مدت بستری هر بیمار پنج‌تا شش روز است و اگر این آمار روزانه افزایش پیدا کند، با افزایش موارد بستری مواجه خواهیم شد.

مرادی تصریح کرد: بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت، در حال حاضر ۳.۳۷ نفر بستری کرونا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان داریم که بالا رفتن این شاخص از عدد سه به معنای قرارگیری در وضعیت قرمز کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اشغال ۱۰۰ درصدی تخت‌های در نظر گرفته‌شده برای بیماران کرونایی در دو بیمارستان فارابی و گلستان، گفت: به‌منظور پاسخگویی به این بیماران ۴۰ تخت نیز در بیمارستان امام حسین (ع) و ۱۲ تخت ICU در بیمارستان طالقانی جهت بستری بیماران کرونایی آماده‌شده است.

وی افزود: همچنین بخش‌هایی در بیمارستان‌های شهدا، ۵۲۰ ارتش و نیروی انتظامی برای بستری بیماران کرونایی در حال آماده‌سازی است.

مرادی از افزایش جذب نیرو جهت تقویت کادر درمان استان خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۵۰ پرستار با گزینش مشروط وارد سیستم شده‌اند و فراخوان ویژه جهت جذب پزشک عمومی داده‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نیروهای مسلح هم خواست تا بخش درمان آن‌ها جهت جذب متخصص داخلی، بیهوشی و عفونی همکاری کرده و از استان‌های دیگر جذب نیرو داشته باشند.

دکتر مرادی در ادامه از افزایش تعداد تست‌های کرونا در استان خبر داد و افزود: قرار است تعداد تست‌ها تا ۱۲۰۰ نمونه در روز هم افزایش یابد.

وی به استقبال گسترده مردم از انجام این تست خبر داد و با اعلام اینکه در حال حاضر دو هزار نمونه گرفته‌شده در نوبت آزمایش است، گفت: درخواست ما از ستاد کرونای استان این است که تست گیری در روزهای ۲۸ و ۳۰ خرداد انجام نشود تا نوبت جواب آزمایش خیلی طولانی نشود.

مرادی در ادامه به تعطیلات پایان هفته اشاره کرد و افزود: در سه روز پایانی هفته با توجه به تعطیلی افزایش سفر به‌ویژه به مناطق خوش آب‌وهوای استان تشدید می‌شود و نیاز است ستاد کرونای استان درزمینهٔ کنترل این وضعیت تصمیماتی داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه