سرخط خبرها
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها

چالش‌جدید معاونت درمان استان یزد مسمومیت ناشی از الکل است

معاون درمان علوم پزشکی یزد مسمومیت‌های ناشی از نوشیدن الکل را از چالش‌های جدید معاونت درمان استان یزد دانست.

مسمومیت براثر الکل

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمود نوری شادکام معاون درمان علوم پزشکی یزد بابیان اینکه با همکاری مردم خوب استان تعداد ورودی و خروجی بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های ما ثابت‌شده است گفت: بحمدالله شیب صعودی مبتلایان به بیماری کرونا در استان ملایم‌تر شده و تاکنون از تعداد ۲هزار و ۲۰۷ نفر افراد بستری مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستان‌های استان هزار و ۵۸۸ نفر بهبود یافتند.

وی مسمومیت‌های ناشی از نوشیدن الکل را از چالش‌های جدید معاونت درمان استان یزد دانست و گفت: در روزهای گذشته نوشیدن الکل سبب مسمومیت ۲۴ نفر از شهروندان یزدی شد که متأسفانه منجر به فوت ۴ نفر،نابینایی ۳ نفر و مرگ مغزی ۲ نفر شده و مابقی این افراد نیز مشکلات کلیوی پیداکرده و تحت دیالیز قرار دارند.

معاون درمان علوم پزشکی یزد تأکید کرد: نوشیدن الکل هیچ تأثیری بر ویروس کرونا ندارد و با توجه به ورود الکل‌های تقلبی توسط برخی افراد سودجو به بازار نوشیدن آن‌ها بسیار سمی و خطرناک است.

شادکام درزمینهٔ پیش‌بینی زمان شیب نزولی بیماری کرونا در استان یزد گفت: پیش‌بینی می‌کنیم با همکاری خوب مردم از ۱۵ فروردین‌ماه شاهد روند نزولی این بیماری در استان باشیم البته فرایند این دست بیماری‌های اییدمی طی بازه ۲ تا ۶ ماهه فروکش کرده و از بین خواهد رفت.

معاون درمان علوم پزشکی یزد در پایان در خصوص افرادی که از آنان تست کرونا گرفته می‌شود اظهار داشت: به دلیل عدم دسترسی آسان به کیت‌های تشخیص و گران بودن تست کرونا این تست از بیماران گرفته می‌شود که بیشترین علائم بیماری کرونا را داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه