استاندار کرمانشاه:

مغازه کالاهای غیرضروری کرمانشاه تا ۱۵ فروردین تعطیل شد

هوشنگ بازوند ضمن اشاره به مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا گفت: تمامی مراکز خرید و عرضه‌کننده اقلام غیرضروری در استان کرمانشاه تا ۱۵ فروردین تعطیل است.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، استاندار کرمانشاه بابیان اینکه پیش‌بینی لازم برای ارائه خدمات و عرضه کالاهای ضروری در مراکز موردنظر صورت گرفته در روزهای کرونا در کرمانشاه، اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا، سایر فروشگاه‌ها بر اساس روال عادی و طبیعی فعال و باز هستند و در صورت نیاز مردم موظف خواهند بود که ساعات کاری خود را افزایش دهند.

بازوند که در جمع اعضای ستاد استانی مدیریت کرونا در کرمانشاه سخن می‌گفت؛ ضرورت جدیت و قاطعیت کلیه دستگاه‌های اجرایی را در اجرای مصوبات خاطرنشان ساخت و افزود: اقدامات پیشگیرانه به‌صورت مستمر انجام می‌شود و علاوه بر دستگاه‌های اجرایی به‌شدت نیازمند مشارکت بیشتر مردم برای پیشگیری از شیوع کرونا در روزهای آینده هستیم.

مقام ارشد استان اجرای طرح غربالگری و تب سنجی را در سطح استان بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تاکنون در ۱۲ شهرستان این موضوع به‌طور کامل انجام و تقریباً ۸۴ درصد مردم در این طرح شرکت کرده‌اند و بعد اجرای کامل با پایش اطلاعات مرحله دوم غربالگری را نیز شروع خواهیم کرد.

وی اجرای این طرح را گامی مهم در کاهش میزان مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها ذکر کرد و بیان داشت: کاهش تردد و رفت‌وآمد به‌ویژه در بیمارستان‌ها سبب قطع زنجیره انتقال کرونا می‌شود و از مردم عزیز هم انتظار داریم با پیوستن به پویش در خانه بمانیم به کنترل و شکست کرونا کمک نمایند.

گفتنی است جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس‌جمهور، اعضای هیئت دولت و استانداران سراسر کشور برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه