سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

آیت الله اعرافی تاکید کرد؛

لزوم فراگیر شدن طرح امین در مدارس استان قم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: در حال حاضر ۲۰۰ طرح امین در مدارس قم اجرا می‌شود، و باید به جایی برسیم که این طرح در استان فراگیر شود.

اعرافی 1

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت الله علیرضا اعرافی در جلسه شورای اقامه نماز قم که در سالن شیخ عبدالکریم حائری یزدی(ره) مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: نهادهای عمومی، مدارس و مساجد قم نباید بدون امام جماعت باشند، و برای تامین این نیاز باید کار گروهی زیر مجموعه ستاد اقامه نماز قم تشکیل شود.

امام جمعه موقت قم بیان داشت: مرکز مدیریت حوزه های علمیه، حوزه علمیه خواهران، دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، استانداری، آموزش و پرورش، جامعه مدرسین، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و دفتر رهبر معظم  انقلاب در قم از اعضای پیشنهادی این کارگروه هستند.

وی با بیان اینکه کارگروه فوق به صورت ماهیانه جلسه‌های خود را برگزار می‌کند، بیان داشت: درقم هیچ مسجد، مدرسه و مرکز عمومی نباید بدون امام جماعت و مبلغ باشد، و باید به عنوان یک کار جهادی به این موضوع نگاه شود.

مدیر حوزه های علمیه گفت: یک هزار کارمند در مراکز حوزوی وجود دارند، که ما می‌توانیم هفته‌ای دو یا سه روز به آنها مرخصی بدهیم تا در مراکز مختلف به عنوان امام جماعت فعالیت کنند.

اعرافی افزود: این کارگروه باید ظرف ۲ سال تمام مراکز قم را از امام جماعت بی‌نیاز کند.

وی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه درآمایشی که برای قم تعریف کردیم، برای هر یک هزار تَن یک مسجد و سه وعده نماز جماعت پیش بینی شده‌است، افزود: یک مسجد استاندارد دارای ۲۰ ویژگی و شاخصه است، و باید در سند اقامه نماز قم کَف آن را برای این استان محقق کنیم.

وی یادآور شد: با توجه به جمعیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفری قم، وجود هزار و ۳۰۰ مسجد فعال با سه وعده نماز در شبانه روزی ضروری است.

اعرافی همچنین اقامه نماز جماعت در مدارس استان را مورد تاکید قرار داد، و گفت: مدیریت حوزه‌های علمیه طرح امین را در سطح کشور انجام می‌دهد، و با ۴۰ دستگاه مختلف از جمله آموزش و پرورش تفاهم نامه‌ای را امضا کرده‌است.

 آیت الله اعرافی گفت: درطرح یاد شده یک روحانی جوان و آموزش دیده با حضور در مدارس در خصوص پاسخگویی به شبهه‌ها و مسائل شرعی دانش آموزان اقدام‌ های لازم را انجام می‌دهد.

مدیر حوزه‌های کشور همچنین با اشاره به ضرورت تهیه یک سند راهبردی و برنامه پنج ساله نماز برای قم گفت: این سند باید برای سال ۹۹ تهیه شود تا تصویب نهایی آن صورت گیرد.

وی بیان کرد: درتدوین این سند باید به رهنمودهای رهبری، مزیت‌های قم و بخش های سخت افزاری و نرم افزاری توجه، و پیشرفت‌های که در رابطه با نماز در استان انجام می‌شود نیز با ذکر شاخص و عدد مشخص باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه