سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

۳ کارخانه تولید مواد دارویی در استان کرمانشاه فعالیت می‌کنند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:‌ در حال حاضر سه کارخانه تولید مواد دارویی در استان فعالیت می‌کند که یکی از آن‌ها درزمینهٔ فرمولاسیون مواد نهایی و دو کارخانه دیگر در حوزه تولید مواد اولیه دارو فعالیت دارند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، پرفسور قباد محمدی ابراز داشت: حدود دویست محصول دارویی شامل مواد اولیه و محصول نهایی در سه کارخانه داروسازی استان کرمانشاه تولید می‌شود که برخی از این اقلام دارویی فقط در استان کرمانشاه فرآوری می‌گردند.

وی خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب هیچ کارخانه تولید دارویی که کاملاً‌ متکی به توان داخلی باشد در هیچ جای کشور وجود نداشت. اما اکنون ایران در حوزه دارو سرآمد کشورهای منطقه است، تا جایی که مواد دارویی تولید ایران به کشورهایی مانند روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و سایر کشورهای همسایه صادر می‌شود.

وی با یادآوری اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برخی از مواد غذایی و حتی لبنیات هم از کشورهای اروپایی وارد می‌شد افزود: اکنون در استان کرمانشاه ۲۸۱ کارخانه و واحد تولید مواد خوراکی و ۲۱ کارخانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی داریم که این واحدها استان را به‌طور کامل پوشش می‌دهند و به کشورهای اطراف نیز صادرات دارند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بابیان اینکه درزمینهٔ تجهیزات پزشکی هم ایران پیشرفت‌های چشمگیری داشته است گفت: در استان کرمانشاه در حال حاضر هفت کارخانه تولید تجهیزات مصرفی پزشکی وجود دارد که کالاهایی از قبیل سرنگ، آتل، اسپکلوم و غیره را تولید می‌کنند و علاوه بر عرضه داخلی به کشورهای دیگر هم صادرات دارند.

محمدی با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت غذا و دارو و فعالیت پنج مدیریت مختلف در معاونت غذا و دارو گفت: مدیریت دارو و مواد تحت کنترل، مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، مدیریت نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و مدیریت نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، که هرکدام از این‌ها زیرشاخه‌های دارند که در زمینه‌های مربوط به خود فعالیت می‌کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا می‌توان گفت که بیش از انقلاب در هیچ روستایی خدمات دارویی ارائه نمی‌شد اما حالا در تمامی نقاط استان در همه روستاها خدمات دارویی ارائه می‌شود.

معاون غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد: پس از انقلاب اسلامی تفکر خودباوری و اتکا به جوانان کشور موجب گشت که دانشمندان کشور در اکثر زمینه‌ها بتوانند تحولات بزرگی را به وجود بیاورند و بخش مهمی از این تحولات در حوزه بهداشت و درمان مخصوصاً‌ درزمینهٔ دارو متبلور گشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه