معاون غذا و دارو کرمانشاه:

کرمانشاه امروز قطب تولید مواد اولیه دارویی کشور است

دکتر قباد محمدی در بیان دستاوردهای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در حال حاضر استان کرمانشاه قطب تولید مواد اولیه دارویی کشور و یکی از تولیدکنندگان مهم دارو در کشور محسوب می‌شود، درصورتی‌که قبل از انقلاب فناوری تولید دارو در استان وجود نداشت.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بابیان اینکه هم‌اکنون باوجود ۳۹۱ داروخانه و ۴۰ شرکت پخش دارویی در استان کرمانشاه تأمین داروی بیماران با کمترین مشکل انجام می‌شود، ابراز داشت: پیش از انقلاب تنها ۱۰ داروخانه و ۲ شرکت پخش دارو در استان فعالیت می‌کردند و همین امر باعث ایجاد خلل‌هایی در امر دارورسانی به بیماران می‌شد.

وی راه‌اندازی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تجهیز آن به پیشرفته‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی از قبیل؛ HPLC، دستگاه جذب اتمی، گاز کرماتو گرافــی و اسپکتوفتومتری را گامی بسیار مهم در راستای تشخیص سلامت انواع مواد غـذایی، آرایشی و بهداشتــی، دارو و تجهیزات پزشکی دانست.

 محمدی تصریح کرد: در حال حاضر تجهیزات تشخیصـی و درمانـی (تخصصی و فوق تخصصی) از قبیل سی‌تی‌اسکن، MRI، آنژیوگرافی قلبـی و رادیوتراپی نسبت به دوران پیش از انقلاب در استان کرمانشاه رشد صددرصدی داشته است.

 وی اعلام کرد: در استان کرمانشاه ۱۰ واحد تولیــدی و ۱۱۰ واحد صنفی تجهیزات و ملزومات پزشکی مشغول فعالیت هستند.

 معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بابیان اینکه تعداد واحــدهای تولیدی مواد غذایـی، آرایشی و بهداشتی استان از حدود ۱۰ واحد تولیدی قبل از انقلاب به ۳۰۶ واحد تولیدی در بعد از انقلاب افزایش‌یافته است گفت: محصولات برخی از واحدهای تولیدی در استان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند به‌طوری‌که در بازارهای داخلی و خارجی می‌توانند با محصولات مشابه رقابت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه