English

بررسی شرایط صادرات محصولات دانش بنیان در یزد

شرایط صادرات محصولات دانش بنیان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد بررسی شد.

بررسی شرایط صادرات محصولات دانش بنیان در یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، پنل تخصصی صادرات محصولان دانش بنیان همزمان با نخستین روز نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد برگزار شد و در آن محمد قویدل، مدیر روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری یزد، مجید غفوری منش رئیس بانک توسعه صادرات ایران شعبه یزد، علی اصغر بیگی، عضو هیئت نمایندگان اتاق یزد و محمد علی لبافی، مشاور طرح های صنعتی و کارشناس بازرگانی خارجی ایراد سخن نمودند.

مجید غفوری منش با اشاره به این که بانک توسعه صادرات ایران به عنوان تنها بانک کشور است که رسالت آن با توجه به اهداف کلان اقتصادی، کمک به توسعه صادرات غیرنفتی است، گفت: برای این بانک مأموریت هایی نظیر توسعه کمی و کیفی صادرات غیرنفتی، فراهم آوری حضور ایران در بازارهای بین المللی، اعطای تسهیلات و اعتبارات صادراتی و همچنین ارائه خدمات مشاوره ای به صادرکنندگان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بانک توسعه صادرات با توجه به کیفیت مطلوب و سرعت ارائه خدمات به مشتریان، در حوزه تأمین مالی صادرات غیرنفتی خوشبختانه جایگاه ویژه ای را در طول حیات 27 ساله خود در نظام بانکی دارد، به طوری که صادرکنندگان نمونه استانی و کشوری مشتریان ویژه این بانک هستند.

غفوری منش با بیان این که مجموع خدمات بانک توسعه صادرات در قالب یک بسته خدماتی و تسهیلاتی به مشتریان ارائه می شود، خاطرنشان کرد: این بانک از سال 90 با تأسیس صندوق پژوهش و فناوری و اختصاص خط اعتباری آمادگی خود را جهت ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان اعلام کرده و در حال حاضر از خطوط اعتباری که از صندوق توسعه ملی می گیرد در سطح گسترده تری حمایت های لازم را انجام می دهد.

علی اصغر بیگی نیز در این پنل با اشاره به اینکه هنگامی که از صادرات صحبت می کنیم همه افراد به دنبال این هستند که به نوعی برچسب صادر کننده را به خود بچسبانند در حالی که حضور افراد غیر حرفه ای در بازارهای خارجی منجر به کم رنگ شدن نقش تولیدات ایران در این بازارها خواهد شد، گفت: صادرکنندگان در این حوزه با چالش های زیادی مواجه هستند که بعضی توسط افراد ایجاد شده و باید حل شود و بعضی دیگر نیز از سوی دولت حل شدنی است.

بیگی صادرات را نوعی از فروش دانست که در آن حلقه واسطی به نام بانک وجود دارد و گفت: عدم حضور بانک در این عرصه، تهدید جدی برای صادرات به شمار می رود که این مشکلات بانکی تعادل پولی تجارت را بهم می‌زند.

وی تصریح کرد: صدور بخشنامه‌های کارشناسی نشده و سیاست گذاری‌های نادرست در مقابل توسعه صادرات باعث از دست دادن بازارهای بین‌المللی می‌شود.

محمدعلی لبافی مشاور طرح های صنعتی و کارشناس بازرگانی خارجی پایه اصلی شرکت های دانش بنیان را کمک به مباحث صادرات و تجارت بین الملل عنوان کرد و افزود: در طی سال گذشته تلاش شد یک سری مباحث اصلی در زمینه تجارت بین الملل مانند اصول بازاریابی و آشنایی با اصول صادرات به افراد آموزش داده شود و اکنون در ادامه فعالیت های خود بتوانیم روش های پرداخت در مبادلات بین المللی با توجه به مشکلاتی که در این بخش وجود دارد آموزش دهیم و صادر کنندگان را با راهکارهای مقابله با تحریم ها درقالب برگزاری سمینار آشنا کنیم.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم کسب و کار پر رونقی ایجاد کنیم حتما باید به آن نگاه صادراتی داشته باشیم چرا که بسیاری از صنایع به دلیل تمرکز بروی بازارهای داخلی و سرمایه گذاری در این حوزه دچار افول شدند.

محمد قویدل نیز با تأکید بر این که هیچ فردی بدون مطالعه بازار اقدام به فعالیت در این عرصه نکند و ارتباطات خود را در صادرات حفظ کند، خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان و اتاق بازرگانی که امسال 88 ساله می شود از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است که افراد نباید از این ظرفیت ها غافل شوند.

گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد با شعار پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین، رونق تولید، ۱۹ تا ۲۱آذر ۹۸ در محل مجتمع تفریحی تجاری خلیج فارس واقع در بلوار آزادگان دایر و بازدید آن برای عموم آزاد است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه