سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

شهردار اصفهان:

اصفهان ۱۴۰۵ بر مبنای آینده پژوهی تدوین می شود

شهردار اصفهان گفت: برنامه های اصفهان ۱۴۰۵ و برنامه جامع شهر اصفهان بر مبنای آینده پژوهی تدوین می شود.

اصفهان- شهردار 3

 به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، قدرت اله نوروزی در ارتباط زنده رادیویی با برنامه "سلام اصفهان بیان داشت: این برنامه ها جزء برنامه های مهم آینده اصفهان هستند و برای تهیه آن ها کار علمی و پژوهشی توسط محققین بر مبنای برنامه ریزی انجام می شود.  

وی با اشاره به روز پژوهش و تبریک این روز به پژوهشگران در دانشگاه ها و بخش دولتی و خصوصی، اظهار کرد: شهروندان از شهر خود انتظاراتی دارند که مهمترین آن افزایش کیفیت زندگی است. ما پژوهش را کلید رسیدن به راه حل هایی می دانیم که کیفیت زندگی مردم را افزایش می دهد.

نوروزی ادامه داد: به عنوان مثال اگر این روزها شهر با معضلی به نام آلودگی هوا روبرو است برای مقابله با آن باید منشاء آلودگی را بدانیم. در همین راستا پژوهشی توسط شهرداری اصفهان با همکاری دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان صورت گرفت که نتایج آن به ما اعلام می کند، هر نوع آلودگی چه منشأ و منبعی دارد. 

شهردار اصفهان با بیان اینکه باید با آینده پژوهی برنامه های آینده شهر را تدوین کرد که مسئولان شهرداری در حال تدوین چنین برنامه ای هستند، اظهار کرد: برنامه اصفهان ۱۴۰۵ و برنامه جامع شهر اصفهان که برای اولین بار در کشور با رویکرد مشارکتی در حال تدوین است، جزو برنامه های مهم آینده اصفهان اند که در این زمینه کار علمی و پژوهشی توسط محققین بر مبنای برنامه ریزی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه در ادامه ملاقات های مردمی با شهروندان، هفته آینده در جمع شهروندان منطقه 3 خواهیم بود، گفت: این منطقه هسته تاریخی شهر است و قدیمی ترین گذرها و محلات و بناهای تاریخی و بخش عظیمی از میراث به یادگار مانده در این منطقه قرار دارد.

شهردار اصفهان گفت: در این ملاقات به همراه معاونان شهرداری و ریاست شورای شهر در خدمت مردم خواهیم بود و پذیرای نظرات و پیشنهادهای آنها هستیم. در این ملاقات به مسائل شهری پاسخ داده خواهد شد و پرونده های شهروندان به صورت تخصصی بررسی می شود. امیدوارم با دعای خیر شهروندان این ملاقات ها بتواند در راه خدمت به مردم تداوم داشته باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه