English

برگزیده نخست ترجمه خوانی جشنواره قرآن و عترت در گفتگوی اختصاصی با موج

رفتار قرآنی در جشنواره موج می زد

برگزیده نخست ترجمه خوانی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری مقبول جشنواره و نقاط قوتی که بر آن حاکم بود، از رفتار قرآنی که بر جشنواره حاکم بود، سخن گفت.

همدان 1

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج همدان، بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی همدان برگزار شد؛ با برگزیدگان  این جشنواره که در سه رده کارکنان، اساتید و دانشجویان، بودند به گفتگو نشستیم؛

همدان

فاطمه سرکاری، برگزیده نخست رشته ترجمه خوانی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت کشور در گفتگوی اختصاصی با موج با اشاره به برگزاری مطلوب جشنواره قرآن و عترت در همدان، گفت: رشته ترجمه خوانی، قرائت ترتیل یکی از سور های قرآن کریم را شامل می شود و همینطور خوانش صحیح و شفاف ترجمه سوره را شامل می شود.

همدان 2

سرکاری با بیان اینکه از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جشنواره قرآنی شرکت کرده است، ابراز کرد: هدف اصلی بنده از شرکت دراین جشنواره، آشنایی بیشتر با آیات قرآن و ترجمه قرآنی بوده است.

وی با اشاره به جایگاه قرآن در زندگی آدمی، گفت: حضور در همایش ها و جشنواره های قرآنی می تواند انگیزه ای بر ارتباط مستمر قرآنی باشد.

همدان 3

برگزیده نخست رشته ترجمه خوانی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت کشور با اشاره به رفتار شرکت کنندگان و برگزارکنندگان جشنواره، عنوان کرد: جو سالم و دوستانه ای بین شهرستان های مختلف وجود داشت و رفتار قرآنی را می توانستی به راحتی شاهد باشی.

سرکاری با بیان اینکه قرآن راز موفقیت است، گفت: جشنواره قرآنی باید بین تمام دانشجویان شناخته شود.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه