سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

تحقق وعده آیت الله رئیسی به مردم بشاگرد؛

افتتاح ساختمان دادگستری بشاگرد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اعلام کرد: در پی دستور ریاست قوه قضائیه، دادگستری بشاگرد در سریعترین زمان ممکن و طی هجده روز، افتتاح و راه اندازی شد.

دادگستری بشاگرد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، اظهار داشت: در پی دستور مؤکد ریاست محترم قوه قضائیه مبنی بر تسریع در روند استقرار دادگستری در شهرستان بشاگرد و تکمیل و تجهیز آن، دادگستری این شهرستان در سریعترین زمان ممکن و طی هجده روز، افتتاح و راه اندازی شد.

وی در ادامه تصریح کرد: با تکمیل مراحل راه اندازی و تجهیز ساختمان دادگستری بشاگرد، رئیس این حوزه قضایی نیز در این شهرستان مستقر و همراه با سایر همکاران خود به خدمت رسانی به مردم شریف و شهیدپرور بشاگرد مشغول شده است.

صالحی خاطرنشان کرد: پیش از این مردم بشاگرد  باید برای دسترسی به نزدیکترین مراجع قضایی فاصله ۱۳۷ کیلومتری تا جاسک و ۲۷۲ کیلومتری تا بندرعباس را ساعت ها طی می کردند که این مشکل با تدبیر رئیس دستگاه قضا در راه اندازی دادگستری این شهرستان برای همیشه مرتفع شد و مردم بشاگرد از نعمت عدالت آسان برخوردار شدند .

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: اجرای تمامی دستورات و مصوبات سفر ریاست قوه قضاییه از همان لحظات اولیه پایان سفر، به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و باتشکیل جلسات مستمر، کمیته‌های پیگیری ایجاد و با عنایت خداوند متعال همه دستورات به نحو احسن و در کمترین زمان ممکن، اجرائی خواهد شد.

گفتنی است، آیت‌الله ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه در جریان سفر  اخیر به استان هرمزگان با اعلام اینکه عدم استقرار  دادگستری در شهرستان بشاگرد موجب بروز مشکلاتی برای مردم این شهرستان شده است بر لزوم تسریع در حل این مشکل با هدف تسهیل دسترسی مردم بشاگرد به مراجع قضایی تأکید کرد که این وعده رئیس  قوه قضائیه صبح امروز و با افتتاح ساختمان دادگستری این شهرستان محقق شد و از این پس مردم شریف بشاگرد می توانند بدون نیاز به رفت و آمد به شهرستان های همجوار از تمامی تسهیلات و خدمات قضایی برخوردار شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه