فرمانده انتظامی شهرستان سمیرم خبر داد

کشف محموله میلیاردی کالای قاچاق از اتوبوس مسافربری در سمیرم

فرمانده انتظامی شهرستان سمیرم از کشف و توقیف محموله میلیاردی کالای قاچاق از اتوبوس مسافربری در سمیرم خبر داد.

کشف کالای قاچاق

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ سهراب قرقانی گفت: یک دستگاه اتوبوس مسافربری که حامل محموله ای کالای قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بود کشف و توقیف شد.

 وی افزود: پس از هماهنگی های لازم از این خودرو بازرسی شد که تعداد ۴ دستگاه کمپرسور، ۱۲ جفت کفش، ۱۸۰ لامپ زنون خودرو، ۱۴ دستگاه لپ تاپ و ۶ حلقه لاستیک خودروی سنگین و ۲ دستگاه ال ای دی خارجی فاقد مدارک گمرکی کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه راننده اتوبوس در این رابطه دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد، بیان داشت: ارزش محموله قاچاق کشف شده توسط کارشناسان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعلام شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان سمیرم تاکید کرد: نیروی انتظامی با مفسدان اقتصادی جامعه برخورد قاطع و قانونی می کند و اجازه جولان به آنان نخواهد داد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه