سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

معصومه ابتکار در اردبیل:

بدون دخالت در سرنوشت نمی‌توان تغییر و تحولی در جامعه ایجاد کرد

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: بدون دخالت در سرنوشت نمی‌توان تغییر و تحولی در جامعه ایجاد کرد و هر دو جنس زن و مرد نسبت به ایجاد تحول مسئول و موظف هستند.

ابتکار در رشت

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل٬ معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار داشت: کارکرد دین برای این است که در مناسبات سالم رشد کنیم.

وی با بیان اینکه ارزش‌های دینی در کشور اهمیت ویژه دارد، گفت: برخی اوقات تفسیر ما از دین مغایر واقعیت است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه گفت: دین اسلام برتری افراد را نه در جنسیت بلکه در تقوا و پرهیزگاری قرارداده است و این اصل مهم گاهی نادیده گرفته شده و نسبت به آن بی‌توجهی می‌شود.

   ابتکار به ضرورت تغییر دیدگاه‌ها در این خصوص تاکید کرد و افزود: در دین اسلام، شخصیت زن، شخصیتی است که انسان را پرورش می‌دهد و مطابق نظ امام راحل «از دامن زن، مرد به معراج می‌رود.»

وی با تاکید به اینکه بی‌توجهی نسبت به آینده پذیرفته نیست، گفت: بدون دخالت در سرنوشت نمی‌توان تغییر و تحولی در جامعه ایجاد کرد و هر دو جنس زن و مرد نسبت به ایجاد تحول مسئول و موظف هستند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید به اهمیت خانواده در تحقق وظایف و رسالت‌های زن و مرد، اظهار کرد: تنها یک خانواده آرام و عاری از خشونت می‌تواند به زنان و مردان فرصت خلق تحول و تغییر صحیح در جامعه را فراهم سازد.

به گفته ابتکار امروز نیازمند تقویت مهارت‌های ارتباطی در خانواده‌ها هستیم و اینکه اعضای خانواده چگونه می‌توانند با یکدیگر ارتباط بهینه داشته باشند و در ادامه در اجتماع چگونه روابط سالم را شکل دهند.

وی هدف از اجرای طرح ملی خانواده را تقویت و آموزش مهارت‌های ارتباطی بین خانواده و مهارت‌های ارتباطی بین نسلی عنوان کرد و افزود: آموزش تفکر صحیح نقادانه، آموزش صحیح ارائه دیدگاه‌های خود، آموزش نحوه طرح مسائل و موضوعات مورد نیاز در روابط اجتماعی در این طرح دنبال می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت برقراری روابط حسنه تصریح کرد: امروز از سطح خانواده تا سطح روابط بین الملل نیازمند دیپلماسی هستیم و گاهی مهارت‌های رفتاری از سایر مهارت‌ها اهمیت بیشتری دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه