سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان خبرداد:

تکمیل بانک اطلاعاتی طراحان وتولید کنندگان لباس کردی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از تکمیل شدن بانک اطلاعاتی طراحان وتولید کنندگان حوزه مد و لباس کردی در طی برگزاری جشنواره و نمایشگاه مد ولباس کردی خبر داد.

جلال قلعه شاخانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، جلال قلعه شاخانی شامگاه یکشنبه در آیین افتتاحیه جشنواره و نمایشگاه مد و لباس کُردی در جمع خبرنگاران استان اظهار داشت: این نمایشگاه موجب می‌شود بانک اطلاعاتی کامل‌تری از طراحان و تولیدکنندگان حوزه مد و لباس کُردی ایجاد شود.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان تصریح کرد: آشنا کردن نسل جوان با پوشش متنوع و اصیل مناطق کردنشین کشور از مهمترین ضرورت های برگزاری این جشنواره است.

 قلعه شاخانی ایجاد بستر تعامل و ارتباط بیشتر بین طراحان، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را از دیگر ضرورت‌های برگزاری این رویداد خواند و افزود: با برگزاری این رویداد امکان برقراری ارتباط بین زنجیره‌های تولید لباس کُردی بدون واسطه فراهم می شود و این یکی از نقاط قوت این برنامه به شمار می‌رود.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: در حوزه مد و لباس کُردی پژوهش‌هایی انجام شده است ولی نیاز به کار جامع‌تر و کامل‌تر در این رابطه وجود دارد که این رویداد به تحقق این مهم کمک خواهد کرد.

قلعه‌شاخانی افزود: فراخوانی برای شرکت دراین جشنواره اعلام شد و  طرح‌های افرادی که دارای اصالت لباس کُردی و جذابیت و زیبایی ظاهری بودند،مورد پذیرش قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: هر اقدام و برنامه‌ای فرهنگی برای اینکه نتیجه‌بخش و جریان ساز و تاثیرگذار باشد باید استمرار یابد بنابراین برنامه‌ریزی شده سالانه شاهد برگزاری جشنواره مد و لباس کُردی باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار داشت: خارج از جشنواره به طور مستمر هم، واحد زیرمجموعه بنیاد بین‌المللی مد و لباس ایرانی در استان در زمینه مد و لباس کُردی فعالیت‌ دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه