سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

مدیر مخابرات منطقه کردستان:

تکریم خانواده های شهدا وظیفه همیشگی است

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: تکریم خانواده های شهدا وظیفه همیشگی و همه آحاد جامعه است و در پیروزی انقلاب نقش مهمی بر عهده داشتند.

آزاد حکمت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، امروز شنبه آزاد حکمت به مناسبت دهه کرامت در دیدار با خانواده های شهدا ی مخابرات اظهار داشت: خانواده های شهدا در دوران جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی پا به پای همسرانشان جانفشانی کردند و از خاک و مرزهای میهن مان پاسداری کردند.

حکمت با تاکیید بر نقش مهم شهدای مخابرات در جنگ افزود: شهیدان مخابرات نقش  مهم و وظیفه خطیری را بر عهده داشتند  این عزیزان تمام تلاش خود را می‌کردند که پا به پای فرماندهان حرکت کنند تا بتوانند پیامها را به درستی منعکس کنند.

وی ادامه داد:  فرزندان شاهد شاغل در مخابرات به عنوان مروجان فرهنگ ایثار و شهادت در مخابرات منطقه می توانند بهترین الگو برای جاری ساختن و ترویج آرمان های شهدا در بخش های اداری باشند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهار داشت: اگر بخواهیم جامعه‌ای موفق و مستقل در برابر بیگانگان داشته باشیم و آن را از دست دشمنان مصون سازیم باید ویژگی‌های شهدای دوران دفاع مقدس را به خوبی دریابیم و در مراحل زندگی آنها را پیاده کنیم.

در این دیدارها که به منظور تکریم خانواده های شهدای مخابراتی در سطح استان انجام شد، خانواده های معظم شهدا به بیان خواسته و مشکلاتشان پرداختند و پیگیری مطالباتشان توسط مدیر منطقه را قابل تقدیر دانستند و با اهدای هدیه و لوح تقدیر از خانواده های معزز شهدای مخابراتی تجلیل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه