سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

حجت الاسلام محمد صادق اکبری:

کثرت ورودی پرونده ها یکی از چالش های قوه قضاییه است

رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: یکی از چالش های قوه قضاییه کثرت ورودی پرونده ها است که پیشگیری باید در دستور کار قرار گیرد و این وظیفه همه مسئولان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، حجت الاسلام محمد صادق اکبری در جلسه شورای اداری استان مازندران اظهار داشت:  امروز بعد از چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی زیبنده مازندران نیست تجاوز به عرصه های طبیعی به یک چالش تبدیل شود و قطعا قوه قضاییه نهایت برخورد را با متجاوزان به عرصه های طبیعی خواهد داشت.

وی ادامه داد:  عرضه های طبیعی استان مازندران انفال استان محسوب می شوند و باید در حفاظت از آنها کوشا باشیم و ضروری است با تقویت واحدهای حقوقی ادارات دعاوی به موقع مطرح و پیگیری شود.

اکبری اظهار داشت: همه مدیران ادارات و نهادها باید اگر جرمی در اداره مربوطه اتفاق افتاده است به دستگاه قضایی اعلام کنند و نباید از از اجرای احکام و پیگیری پرونده های تجاوز به انفال احساس خستگی کنند و یا رودربایستی داشته باشند.

رئیس کل دادگستری مازندران  تاکید کرد: صنعت گردشگری در استان مازندران باید پیوست های امنیتی و فرهنگی داشته باشیم و  گردشگری مازندران نباید تحت شعاع حضور برخی از بی بندو باری ها قرار بگیرد.

اکبری تاکید کرد :  قوه قضائیه مستقل قوه ای است که می تواند در پیشبرد اهداف نظام موثر باشد پس استقلال دستگاه قضایی، استقلال قاضی و استقلال درونی قاضی سه اصل مهم در نظام جمهوری اسلامی را هرگز فراموش نکنید.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد : دستگاه قضایی باید زد و بندها را از بین ببرد و بدون تعارف نیز برخورد می کند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه