سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

لایروبی کانال ورودی بندر شهید باهنر بندرعباس آغاز شد

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر بندرعباس گفت: بر اثر رسوب گل‌ولای، عمق کانال ورودی بندر به زیر ۹ متر رسیده بود که پس از عملیات لایروبی، وضعیت به عمق ایمن جهت تردد شناورهای با آبخور ۱۱ متر خواهد رسید.

لایروبی

به گزارش موج هرمزگان، حمیدرضا محمدحسینی اظهار کرد: با توجه به آخرین بررسی های انجام شده از حوضچه و کانال ورودی بندر، عمق کانال داخلی بندر نسبت به شرایط استاندارد کاهش چشمگیری یافته است.

محمد حسینی گفت: سالانه هزینه‌ها و تجهیزات زیادی در راستای ایمن‌سازی مسیرهای تردد دریایی توسط این سازمان مورداستفاده قرار می گیرد.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر اضافه کرد: بر اثر رسوب گل‌ولای، عمق کانال ورودی بندر به زیر ۹ متر رسیده بود که پس از عملیات لایروبی، وضعیت به عمق ایمن جهت تردد شناورهای با آبخور ۱۱ متر خواهد رسید.

وی گفت: عملیات لایروبی این کانال از اواخر فصل بهار سال جاری آغاز شده است و تا ۶ ماه آینده به پایان می‌رسد.

محمد حسینی خاطرنشان کرد: در این عملیات بالغ‌ بر ۱۰۰ هزار مترمکعب گل‌ولای از بستر کانال ورودی خارج خواهد شد.

وی گفت: عملیات لایروبی توسط یک فروند لایروب هاپرساکشن با ظرفیت سه هزار مترمکعب در دست اقدام است.

محمد حسینی گفت: بندر شهید باهنر بندرعباس یکی از کانون‌های مهم صادرات و ترانزیت جنوب کشور با ظرفیت سالانه دو و نیم میلیون تن از امکان پهلوگیری کشتی‌هایی با ظرفیت ۴۰ هزار تن برخوردار است.

وی افزود: برخورداری از ۱۲ پست اسکله، دسترسی به آب‌های آزاد، نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، اتصال به کریدور شمال-جنوب از طریق شبکه‌ بین‌المللی جاده‌ای و همچنین آبخور مناسب برای پهلوگیری انواع شناورها، این بندر را به یک پایگاه تجاری راهبردی و تأثیرگذار در منطقه تبدیل کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه