سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سردار "کامرانی صالح" مطرح کرد:

کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر در همدان

فرمانده انتظامی استان همدان از کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر در همدان خبر داد.

کشف مواد مخدر در مشهد

به گزارش خبرگزاری موج همدان، سردار "کامرانی صالح"، فرمانده انتظامی استان همدان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان "رزن"، ضمن اشاره به کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر در همدان گفت: شهرستان رزن به همت مسئولان، مردم و کارکنان انتظامی به عنوان یکی از امن ترین شهرستان های استان شناخته می شود و آرامش و امنیت مناسبی را در این شهرستان شاهد هستیم.

 

کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر در همدان

کامرانی صالح افزود: خدمت به مردم و تامین امنیت شهروندان از افتخارات پلیس است و در این راستا با روحیه ایثارگری از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان این که در سال جاری بیش از یک تن انواع مواد مخدر کشف شده خاطر نشان کرد: با تلاش ماموران انتظامی استان باندهای مختلف سوداگر مرگ و تهیه و توزیع کنندگان مواد مخدر نیز شناسایی، دستگیر و متلاشی شده اند.

فرمانده انتظامی استان در پایان با اشاره به راه اندازی پلیس فتا در شهرستان رزن تصریح کرد: با توجه به گسرش استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که به طبع آن باعث افزایش جرایم در این حوزه شده است راه اندازی این پلیس در شهرستان یکی از مطالبات مردمی بود که بحمدلله محقق شد و امیدواریم بتوانیم در این راستا نیز خدمات شایسته به شهروندان ارائه کنیم.

سردار "کامرانی صالح"، فرمانده انتظامی استان همدان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان "رزن"، ضمن اشاره به کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر در همدان گفت: شهرستان رزن به همت مسئولان، مردم و کارکنان انتظامی به عنوان یکی از امن ترین شهرستان های استان شناخته می شود و آرامش و امنیت مناسبی را در این شهرستان شاهد هستیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه