سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

استاندار اردبیل:

روستائیان در رونق تولید نقش اساسی دارند

استاندار اردبیل گفت: روستائیان زحمت کش استان نقش اساسی در رونق تولید دارند و تمامی مسئولان باید موانع موجود بر سر راه تولید محصولات زراعی و دامی را مرتفع سازند.

اکبر بهنام جو

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنام جو دربازدید از بخش هیر اظهار داشت: پرورش گاوهای کم بازده با شیردهی کمتر از ۴ کیلو از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و باعث شده درآمد روستائیان علیرغم کار و تلاش بیشتر در حداقل باشد.

وی با بیان اینکه از سال ۸۴ با مهاجرت اهالی روستای کوهساره به دلیل عدم درآمد کافی ، جمعیت این روستا از ۵۰۰ خانوار به ۱۰۰ خانوار کاهش یافته است

بهنام جو طی تماسی با مدیران جهاد کشاورزی خواستار اجرای طرح های اصلاح نژاد دام ها  و پرداخت تسهیلات به دامپروران سنتی روستای کوهساره شد.

استاندار اردبیل همچنین در خصوص گازرسانی به این روستا نیز گفت: نیمه دوم فرودین ماه عملیات علمک ‌گذاری در روستای کوهساره به انجام می رسد.

وی  همچنین دستور داد: مدیرکل بنیاد مسکن به همراه مهندسان ناظر این بنیاد ظرف هفته آینده در این روستا حضور یابند و نسبت به ساماندهی ،بهسازی و مقاوم سازی خانه های روستایی مطالعه و اقدام کنند.

 استاندار اردبیل در بازدید از بخش هیر موانع و مشکلات توسعه گردشگری هیر و تسریع در تکمیل پل معلق شیشه ای  را بررسی و برای رفع آن دستورات لازم را صادر کرد.

 وی در بازدید از منطقه گردشگری کهلیگ بلاغی هیر و بررسی استعدادهای گردشگری آن گفت: این منطقه در مسیر دربند با مناظر طبیعی زیبا  و آبشار می تواند به عنوان زنجیره گردشگری هیر و پل شیشه ای به سمت  دریاچه نئور تعریف شود .

بهنام جو در این بازدید بیان کرد:روستاهایی که در مسیر هیر تا کوهساره قرار گرفته و از امکانات کافی و زیرساختی اعم از برق و گاز برخوردارند می تواند برای اهداف گردشگری و بوم گردی مورد استفاده قرار گیرند.

بازدید از هیر

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه