سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

معاون فرهنگی ورزش و جوانان کرمانشاه:

با همکاری بانک‌های عامل مشکلات پرداخت تسهیلات به جوانان رفع خواهد شد

طی جلسه‌ای با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان، سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان، نماینده صندوق کارآفرینی امید و بانک قرض‌الحسنه رسالت راهکارهای راهبردی در مسیر حل مشکلات پرداخت تسهیلات به جوانان بررسی شد.

پرداخت تسهیلات به جوانان

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، در نشست ویژه حل مشکلات پرداخت تسهیلات به جوانان که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه، معاون فرهنگی و امور جوانان و نمایندگان صندوق کارآفرینی امید و بانک قرض‌الحسنه رسالت، موانع پیش رو و چالش‌های موجود در مسیر پرداخت تسهیلات به جوانان در قالب طرح‌های ورزشی و سمن‌های فعال در استان موردبررسی و تبادل‌نظر قرار گرفت.

معاون فرهنگی ورزش و جوانان کرمانشاه مواردی از قبیل دوره بازگشت اقساط، شرایط سنی 15 تا 29 سال گیرندگان تسهیلات، نسبت تخصیص اعتبارات در دو حوزه ورزش و جوانان و برخی از شرایط مندرج در شیوه‌نامه فی‌مابین وزارت ورزش و بانک‌ها را ازجمله موانع پیش رو برشمرد و گفت: شیوه‌نامه موجود نیاز به الحاقیه ای به‌منظور رفع موانع موجود دارد.

عظیمی معاون صندوق کارآفرینی امید نیز اصلاح بعضی از موارد موجود در شیوه‌نامه را مهم‌ترین اقدام در خصوص رفع موانع پیش روی پرداخت تسهیلات به جوانان برشمرد و گفت: تمامی تلاش خود را با حوزه‌های بالادستی در راستای رفع این موانع به کار خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه