سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

فرمانده انتظامی مازندران:

جاعل حرفه ای در قائمشهر دستگیر شد

فرمانده انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری جاعل و کلاهبردار حرفه ای با ۱۱۴ فقره جعل و کلاهبرداری با استفاده از تسهیلات بانکی در شهرستان قائمشهر خبر داد.

سومین طرح دستگیری سارقان شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران و به نقل از مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی استان مازندران ، سردار سیدمحمود میرفیضی اظهار داشت: در پی مراجعه نماینده حقوقی یکی از بانک های شهرستان قائمشهر، مبنی بر این که افرادی با ارائه مدارکی جعلی اقدام به دریافت وام از آن شعبه کرده اند، موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان قائم شهر قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی های قضائی و بررسی های همه جانبه، ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قائم شهر متهم را شناسایی کردند.

میرفیضی اذعان داشت: متهم که با سوء استفاده از عدم آگاهی برخی از شهروندان که سال های گذشته از تسهیلات ازدواج استفاده کرده بودند، دریافت مدارک شناسایی و دستکاری در قباله ازدواج آنان اقدام به دریافت مجدد وام از این بانک می کرد در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

فرمانده انتظامی مازندران گفت: در تحقیقات و بررسی های انجام شده، تاکنون مشخص شد متهم با ارائه مدارک جعلی از ۱۱۴ فقره تسهیلات بانکی در شهرستان قائم شهر و شهرستان های دیگر استفاده کرده است.

میرفیضی مجموع کلاهبرداری های متهم با استفاده از تسهیلات بانکی را بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و موضوع همچنان در دست بررسی است.

وی گفت: از شهروندان درخواست داریم برای جلوگیری از سوء استفاده کلاهبرداران و افراد فرصت طلب، از قرار دادن اسناد و مدارک شخصی و هویتی خود در اختیار دیگران خودداری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه