سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز:

بصیرت به معنای روشن دلی و روشن بینی است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز، بصیرت را به معنای روشن دلی و روشن بینی دانست.

حجت الاسلام مصطفوی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز

به گزارش خبرگزاری موج از فارس، حجت الاسلام مصطفوی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز، در جمع کارکنان این ناحیه در خصوص یوم الله 9 دی گفت: بصیرت به معنای روشن دلی و روشن بینی است.

وی اظهار داشت: انسان با بصیرت، آینده نگر و دارای چشم انداز روشن است و برعکس انسان بی بصیرت دچار انحراف و اشتباه می شود. در اهمیت بصیرت همین بس که امام علی (ع) می فرمایند: فقدان بصر تحملش از فقدان بصیرت آسانتر است.

این مسئول ادامه داد: کسی که چشم نداشته باشد بالاخره با کمک عصا و دست و اشیاء زندگی را به یک سر منزلی می رساند اما کسی که بصیرت نداشته باشد به چاه می افتد و جامعه را هم دچار انحراف می کند. بصیرت موتور محرکه انسان است که باعث انگیزه و روحیه انسان است .اگر بصیرت و فهم درست سیاسی نباشد انسان و جامعه دچار سقوط می شود. پیامبر اسلام(ص) فرمودند: کسی کور و نابینا است که بصیرت نداشته باشد.

وی افزود: ۹ دی تجدید عهد و میثاق مردم با رهبری انقلاب و یک حرکت خودجوش مردمی بود که در سرتاسر کشور بوجود آمد. در ۹ دی مردم موضوع فتنه را تشخیص دادند لذا با چشم پوشی از گرایش خود به خیابانها آمدند و چشم فتنه گران داخلی و خارجی را کور کردند و حتی به آنهایی که در زمین دشمن بازی می کردند هشدار دادند که هیچ چیزی برای آنها بالاتر از آرمانهای انقلاب و ولایت فقیه نیست.

وی گفت: توطئه های دشمن تمام شدنی ندارد و آنها در صددند که در سال ۹۸ فتنه را تجدید کنند و لذا ما باید هوشیار باشیم. ۹ دی باعث تقویت انقلاب اسلامی و تجدید عهد با آرمانهای انقلاب و لبیک به رهبری انقلاب بود و حضور مردم در راهپیمایی ۹ دی ۸۸ شکوه و تجلی قدرت خداوند بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه