English

آغاز کوچ عشایر از استان های هم‌جوار به حاجی آباد

مدیر جهادکشاورزی عشایر شهرستان حاجی آباد گفت: با شروع فصل سرما بیش از ۹۰۰ خانوار از عشایر استان های کرمان و فارس به این شهرستان کوچ می کنند و ۷ ماه از سال را در حاجی آباد سپری می نمایند.

کوچ عشایر

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «مهدی عباسپور» با اعلام این خبر، گفت: هر ساله از اواسط مهرماه لغایت پانزدهم اردیبهشت سال آینده، شهرستان حاجی آباد میزبان حدود ۹۰۰ خانوار عشایر کوچ رو از شهرستان های بافت، سیرجان، بردسیر و داراب می باشد که هفت ماه از سال را در مراتع این شهرستان سپری می کنند.

وی افزود: این شهرستان دارای ۷۰۰ خانوار عشایر درون کوچ نیز می باشد که بطور کلی ۷۲۰ هزار هکتار از مراتع  شهرستان را دراختیار دارند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان حاجی آباد تصریح کرد: عشایر درون کوچ و برون کوچ شهرستان حاجی آباد دارای ۵۰۰ هزار واحد دامی با تولید ۳ هزار تن گوشت قرمز و ۴۳۲ شیر خام است.

عباسپور اظهار کرد: عشایر شهرستان حاجی آباد شامل ایل های رائینی، افشار، بجاقچی، قرائی، لری کوه پنجی، غربا، بلوچ و کوهشایی و طایفه های مستقل بدوئی، کوه پنجی، امیری کوه پنجی، سبز بلوچ و عرب بدوئی کوه پنجی می‌باشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان حاجی آباد خاطرنشان کرد: اکثر دام عشایر شهرستان از نوع بُز می باشد و ۹۰ درصد آن را نژاد کرکی رائینی تشکیل می دهد و از نژادهای دیگر بُز شهرستان می‌توان به تالی و بُزموئی سیاه اشاره کرد و اکثر نژادهای گوسفند عشایر نیز از نوع بلوچی، کرمانی، لری و شال است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه