سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس مطرح کرد؛

اتمام پروژه‌ی بیمارستان ستاره خلیج فارس ظرف ۲۰ ماه آینده

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: این پروژه در مدت ۲۰ ماه به اتمام می رسد و امیدواریم تا پایان سال آینده شاهد افتتاح آن باشیم.

بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «محمدعلی دادور» در حاشیه بازدید از روند ساخت بیمارستان ستاره خلیج فارس، بیان داشت:  امیدواریم با ساخت این بیمارستان بتوانیم قدمی هر چند کوچک در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی خود برداریم.

وی در تشریح اقدامات انجام شده تا به امروز در این پروژه بیان داشت: مطالعات ژئوتکنیک انجام شده و با شروع طراحی پروژه، خاکبرداری نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس  با بیان این که مناقصه فونداسیون و اسکلت بتنی این پروژه برگزار شده است، افزود: هزار تن میلگرد موردنیاز و حواله هزار تن سیمان را خریداری کرده ایم تا ضمن تسریع در انجام امور، پیشرفت پروژه نیز کمتر با چالش مواجه شود.

وی اظهار داشت: این پروژه در مدت ۲۰ ماه به اتمام می رسد و امیدواریم تا پایان سال آینده شاهد افتتاح آن باشیم.

دادور در پایان درباره سرنوشت درختان کهن سالی که در محوطه بیمارستان شهید محمدی قرار دارند و امکان دارد ساخت بیمارستان سبب قطع آنان شود، نیز گفت: به هیچ عنوان اجازه قطع درختان را نمی دهیم و تمهیداتی اندیشیده شده تا با ترفندهایی این درختان جابجا شوند و در گوشه ای دیگر از بیمارستان دوباره کاشته شوند.

به گزارش موج، بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی ستاره خلیج فارس در محوطه ی بیمارستان شهید محمدی شهر بندرعباس واقع شده و شرکت نفت ستاره خلیج فارس ساخت آن را برعهده گرفته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه