سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خبر داد:

راه اندازی ۲۴ واحد صنعتی در طول هفته دولت در گیلان/کسب رتبه دوم کشوری گیلان در تولید ظروف آب معدنی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از راه اندازی ۲۴ واحد صنعتی در طول هفته دولت در استان خبر داد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، فرهاد دلق پوش عصر امروز از افتتاح چهار واحد صنعتی به صورت رسمی همزمان با هفته دولت با حضور استاندار گیلان و سایر مسئولان خبر داد و گفت: این واحدها از نظر تنوع تولید شامل گروه صنایع شیمیایی، پوشاک و نساجی، الکترونیک و صنایع معدنی هستند.

به گفته وی؛ در برنامه ارائه شده ۲۴ واحد در لیست افتتاح در استان گیلان قرار دارند که در مجموع باعث اشتغال ۱۰۵۷ نفر خواهند شد که امروز  فقط در شهرستان رشت، چهار واحد صنعتی ویژه مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان

کسب رتبه دوم کشوری گیلان در تولید ظروف آب معدنی

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: حجم کل سرمایه گذاری های انجام شده برای انجام این طرح ها بیش از دو هزار و دویست و چهار هزار میلیارد ریال می باشد که اختصاص چنین رقمی برای طرح های توسعه صنعتی در گیلان باعث رشد اقتصاد و اشتغال خواهد شد.

وی افزود: با افتتاح این طرح های صنعتی ما علاوه بر ایجاد اشتغال بومی، از واردات این کالاها، تا حد امکان بی نیاز می شویم.   

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان

 دلق پوش به تنوع محصولات تولیدی مورد افتتاح واحدهای جدید اشاره نمود و تصریح کرد: واحد های افتتاح شده در هفته دولت شامل تولید لامپ، لوله های پی وی سی، انواع کیسه های پروپیلن و پوشاک، ظروف یکبار مصرف گیاهی، انواع فراورده‌های شیمیایی، انواع پالت چوبی، رویه کفش، واحدهای بسته بندی چاشنی و ادویه می باشد.  

گفتنی است استان گیلان با راه اندازی خط تولید انواع پری فرم در شرکت صنایع پلاستیک لاکان در شهر صنعتی رشت، رتبه دوم کشوری را در تولید ظروف آب معدنی به خود اختصاص داده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه