سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

رییس اتاق اصناف استان اصفهان :

دولت به بخش خصوصی و تشکل ها اعتماد کند

رییس اتاق اصناف استان اصفهان گفت:دولت به بخش خصوصی و تشکل ها اعتماد کند.

اصفهان- اتاق اصناف

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، رسول جهانگیری گفت:به دلیل اقتصاد دولتی همواره دولت به عنوان پدر در عرصه اقتصادی نقش ایفا می کند،پدری که به فرزند امکان فعالیت و توانمندشدن را نمی دهد.

وی با اشاره به نوسانات اخیر ارزی در کشور گفت:دولت بدون توجه به نظرات بخش خصوصی دست به آزمون و خطای در این بازار حساس زد و نتیجه آن را امروز در فضای اقتصادی شاهد هستیم.

جهانگیری تاکید کرد:نوسانات ارزی از تولیدکننده تا مصرف کننده را با بحران روبرو ساخت و این در حالیست که  هشدارها از سوی  بخش خصوصی به دولت ارایه شده بود .

رییس اتاق اصناف استان اصفهان از دولت خواست که برای توانمندشدن بخش خصوصی کشور قسمتی از وظایف را به این بخش تفویض کند تا تشکلهای اقتصادی برای خود تصمیم منطقی و اثربخش بگیرند.

تشکل ها پل ارتباطی بین فعالان اقتصادی و مسوولین اند

رییس اتاق تعاون استان اصفهان در این نشست گفت: تشکلها پل ارتباطی بین فعالان اقتصادی ومسوولین اند و مسوولین باید ارزش این ارتباط را بیش از پیش حفظ شود.

وی به نقش کلیدی تشکل های اقتصادی در  تصمیم سازیهای مسوولین دولتی و مجلس اشاره کرد و گفت:هر جا که دولت از نظر تشکل های اقتصادی برای تصمیم سازی بهره گرفت نتیجه مثبتی گرفته است.

بهرامی  افزود: در نوسانات اخیر ارزی  شاهد بودیم دولت به نظرات بخش خصوصی توجه نکرد و نتیجه آن را شاهد بودیم.  

 رییس اتاق تعاون استان اصفهان از پیگیری تشکیل مجمع تشکل های اقتصادی استان اصفهان شامل اتاق های بازرگانی،تعاون و اصناف خبر داد و گفت:همراهی تشکل های اقتصادی و هم صدایی آنان می تواند دستاوردهای خوبی برای فضای اقتصادی استان و کشور داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه