سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

امام جمعه سنندج:

عدم ارتباط با خویشان یکی از گناهان کبیره است

امام جمعه سنندج در خطبه های نماز جمعه سنندج گفت:عدم ارتباط با خویشان یکی از گناهان کبیره است و قطع صله رحم حتی درباره خویشاوندان بدخُلق یا گناهکار نیز مُجاز نیست.

امام جمعه سنندج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان؛ ماموستا عبدالرحمان خدایی اظهار داشت:عدم ارتباط با خویشان یکی از گناهان کبیره است.

خطیب امروز،در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سنندج که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار کرد: حادثه تلخی که در روزهای اخیر بر اثر تصادف پیش آمد و موجب کشته‌شدن چند نفر از هموطنان ما شد را به رهبر معظم انقلاب و تمام ملت ایران تسلیت می‌گویم.

وی با بیان اینکه شورای نگهبان یکی از مهم‌ترین نهادهای حکومت است که رسالت مهم نظارت بر مصوبات مجلس را دارد، افزود: این شورا اگر چیزی مطابق شریعت نباشد رد می‌کند و در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس نظارت دارد.

امام جمعه سنندج به برخی ویژگی‌های پیامبر معظم اسلام گریزی زد و گفت: پیامبر مکرم اسلام به لحاظ زیبایی سیما و اخلاق همتا نداشته است.

ماموستا خدایی صله رحم را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: خداوند خطاب به مسلمانان می‌فرماید در رعایت حقوق دیگران تمام توان خود را به کار بگیرید.

وی با بیان اینکه صله رحم به معنی ارتباط و دیدار با خویشاوندان و کمک به آنها و  از آموزه‌های اخلاقی دین اسلام است، گفت: قرآن و احادیث بر صله رحم تأکید کرده‌ تا جاییکه قرآن ترک‌کنندگان صله رحم را در شمار زیان‌کاران و لعنت‌شدگان معرفی می‌کند و این نشان از اهمیت این مهم از دیدگاه دین اسلام است. 

وی اضافه کرد: حرمت و خدمت به والدین از اهمیت زیادی برخوردار است و باید در این راستا تمام توان را بکار ببریم و به وسیله مال و محبت در این راستا تلاش کنیم.

امام جمعه سنندج با بیان اینکه پیامبر مکرم اسلام امت را به صله رحم تاکید فرموده است، گفت: پیامبر می‌فرماید اگر کسی از خویشان با تو بدی کرد تو با او بدی نکن و ترکش مکن و با نزدیکان به مهربانی رفتار کنید.

به گفته وی، عدم ارتباط با خویشان یکی از گناهان کبیره است و قطع صله رحم حتی درباره خویشاوندان بدخُلق یا گناهکار نیز مُجاز نیست.

ماموستا خدایی اضافه کرد: صله رحم برای دنیا و قیامت نفع دارد تا جایکه پیامبر می‌فرماید صله رحم عمر انسان را طولانی و انسان را از درد و بلا دور می‌کند.

وی اظهار کرد: توجه به همسایه و رفع مشکلات آنها نیز از سوی دین اسلام مورد تاکید قرار گرفته است و در این راستا تاکیدات زیادی صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه