English

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه

آبفای کرمانشاه درگیر با ۲۰ هزار انشعاب آب غیرمجاز/ ۱۰ درصد هدر رفت آب مربوط به انشعابات غیرمجاز است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: برآورد می‌شود 10 درصد از هدر رفت آب مربوط به 20 هزار انشعاب غیرمجاز باشد که شرکت آبفای استان سالانه حدود 10 میلیارد تومان در این حوزه زیاندهی دارد.

آبفای کرمانشاه درگیر با 20 هزار انشعاب آب غیرمجاز/ 10 درصد هدر رفت آب مربوط به انشعابات غیرمجاز است

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، علیرضا تخت شاهی بابیان اینکه در حال حاضر بیش از 20 هزار انشعاب آب غیرمجاز در استان وجود دارد که باید ساماندهی شوند، تأکید کرد: در سال 96 و سه‌ماهه نخست سال جاری  حدود دو هزار انشعاب آب غیرمجاز ساماندهی و به مجاز تبدیل‌شده است.

به گفته این مسئول، شهرهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب، گیلانغرب و کنگاور دارای بیشترین آمار انشعابات غیرمجاز در 15 ماه اخیر بوده‌اند.

مدیرعامل آبفای کرمانشاه بابیان اینکه طرح ساماندهی انشعابات آب غیرمجاز در استان کرمانشاه در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: بر اساس ماده 4 قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب و برق، امکان واگذاری انشعاب به دارندگان انشعابات غیرمجاز قبلی وجود دارد، اما کسانی که از اجرای قانون پیروی نکنند و بر استفاده از انشعابات غیرمجاز اصرار داشته باشند، بر اساس ماده 2 همان قانون به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب محکوم می‌شوند.

وی با اشاره به دلایل اصلی روی آوردن برخی از شهروندان به انشعابات آب غیرمجاز عنوان کرد: بیشتر این قضیه به دلیل ساخت‌وسازهای غیرمجاز است، زیرا اکثر این مشترکین در مناطق حاشیه هستند.

تخت‌شاهی کرمانشاه را یکی از استان‌هایی دانست که در بحث ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نواحی منفصل شهری و حاشیه‌ای با مشکلاتی مواجه است و افزود: به دلیل اینکه وضع این نقاط برای الحاق به محدوده شهری نامشخص است، ارائه خدمات به این شهروندان دارای منع قانونی است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه آب جزو ملزومات و ضروریات زندگی است، بسیاری از این افراد که در این مناطق ساکن هستند اقدام به ساخت‌وسازهای غیرمجاز کرده و به سمت استفاده از انشعابات غیرمجاز رفتند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه به نبود تأسیسات زیربنایی در سکونت‌گاه‌های غیررسمی و ازدیاد انشعاب آب غیرمجاز اشاره و تصریح کرد: این مناطق نیازمند ایجاد تأسیسات زیرساختی است و در مرحله اول باید تأسیسات تأمین آب و جمع‌آوری فاضلاب آن‌ها را ایجاد کنیم که بار مالی که از این محل به شرکت آبفا تحمیل می‌شود، مبلغی بالغ‌بر 50 میلیارد تومان است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه