سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

حسینی کاشانی خبر داد:

پرداخت سه برابری یارانه به رسانه های فعال در موضوع نماز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از پرداخت سه برابری یارانه به رسانه های فعال در عرصه نماز خبر داد.

حسینی کاشانی

به گزارش خبرگزاری موج از قم، سید محمود حسینی کاشانی در جلسه ستاد اقامه نماز استان قم که در سالن جلسات جامعه المصطفی العالمیه برگزار شد،با اشاره به پرداخت سه برابری یارانه به رسانه های فعال در بخش نماز، اظهار کرد:اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم آمادگی دارد تا هم قبل و هم در حین چاپ از کتاب هایی با موضوع نماز حمایت کند.

وی ادامه داد: نخستین جشنواره سرود رضوی در استان قم برگزار می‌شود، بخش ویژه جشنواره سرود رضوی مربوط به نماز است و تاکنون ۸۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است، جشنواره سرود رضوی در دهه کرامت در قم برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم افزود: امکان تدوین دستورالعمل جامع نماز در استان وجود دارد تا وظایف دستگاه‌های مختلف در این عرصه مشخص شود، همچنین آماده ارائه کمک برای ایجاد خانه نماز در قم هستیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم در ادامه این جلسه با اشاره به لزوم تدوین طرح ارتقای سطح کیفی نماز در استان قم اظهار کرد: باید طرحی برای ارتقای کیفی نماز جماعت در مساجد استان تدوین و اجرا شود، همچنین نیازمند اجرای طرح‌های مطالعاتی در خصوص نماز هستیم.

وی ادامه داد: اجلاس سراسری نماز باید در استان قم برگزار شود تا از غنای لازم برخوردار باشد، اداره اوقاف استان قم آمادگی کمک برای اجرای این اجلاس را دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم در پایان خاطرنشان کرد: ستاد اقامه نماز استان در عرصه‌های فرهنگی، عمرانی به صورت جهادی عمل می‌کند و شاهد حضور اعضای این ستاد در برنامه‌های مختلف در قم هستیم، اجرای برنامه‌ها در خصوص نماز در استان قم در سراسر کشور تاثیرگذار خواهد بود.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه