سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آیت‌الله سیدمحمد سعیدی:

رای اینکه بتوانیم در مسیر رضای خداوند متعال حرکت کنیم باید جسم و ذهنی سالم داشته باشیم.

آیت‌الله سعیدی:برای اینکه بتوانیم در مسیر رضای خداوند متعال حرکت کنیم باید جسم و ذهنی سالم داشته باشیم.امام خمینی(ره) و برخی از مردم بسیار تلاش کردند تا بتوانند ارتشی‌ها را به مسیر درست بازگردانند.

آیت‌الله سیدمحمد سعیدی

به گزارش خبرگزاری موج از قم، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی ظهر امروز در دیدار فرماندهان و نیروهای پدافند هوایی حضرت معصومه(س) و آمادگاه منظریه شهید فراشاهی ارتش که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) انجام شد، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم در مسیر رضای خداوند متعال حرکت کنیم باید جسم و ذهنی سالم داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه قبل از انقلاب اسلامی سران رژیم پهلوی از پیوستن ارتش به مردم هراسان بودند، تصریح کرد: امام خمینی(ره) و برخی از مردم بسیار تلاش کردند تا بتوانند ارتشی‌ها را به مسیر درست بازگردانند.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: نظام اسلامی بعد از پیروزی مردم بر رژیم شاهنشاهی از شخصیت‌های برجسته و توانمند در جایگاه‌ها و مسؤولیت‌‌های متناسب استفاده کرد به همین علت این حرکت توانست در ابتدای مسیر یک پیشرفت چشمگیر داشته باشد.

سعیدی امنیت کنونی کشور را مدیون بسیج، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی دانست و مطرح کرد: این نیروها باید از جناح‌بازی‌های سیاسی پرهیز و حرکت خود را در مسیر رهبر انقلاب اسلامی دنبال کنند.

وی از هم‌پیمان شدن عربستان با کشورهای استکباری یاد کرد و افزود: کشتار مسلمانان یمن توسط کشور مسلمان عربستان ننگی بزرگ برای این کشور است؛ جمهوری اسلامی سربازان آمریکایی را به اسارت می‌گیرد و مقابل خواسته‌های استکبار ایستادگی می‌کند اما عربستان توسط رئیس جمهور آمریکا گاو خطاب می‌شود در حالی‌که عربستان با آمریکا هم‌پیمان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه