سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

رئیس پلیس‌راه استان هرمزگان:

تامین امنیت قطار از اولویت های پلیس است

رئیس پلیس‌راه استان هرمزگان گفت: با تبلیغات محیطی و اطلاع‌رسانی در مدارس و همچنین ایجاد سه طرح وحدت اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام‌شده است.

امنیت قطار

به گزارش خبرگزاری موج، سرگرد علیرضا طالبی صبح امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: بندرعباس همه‌ساله از آذرماه میزبان سیل عظیم مسافران است که سهم راه‌آهن از این میزان مسافر به بیش از ۹۰۰ هزار می‌رسد.

رئیس پلیس‌ راه‎‌آهن استان هرمزگان افزود: پلیس‌راه آهن به‌عنوان یگان حفاظت کننده و بر اساس مأموریت ذاتی و قانونی خود در تأمین امنیت ریلی گام برمی‌دارد.

وی با بیان اینکه تأمین امنیت قطار از اولویت‌های پلیس بوده و در این راستا اقداماتی انجام‌شده است، افزود: با تبلیغات محیطی و اطلاع‌رسانی در مدارس و همچنین ایجاد سه طرح وحدت اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام‌شده است.

سرگرد طالبی افزود: طرح وحدت دو به‌منظور جلوگیری از سنگ‌پرانی به شیشه‌های قطار توسط ساکنین نزدیک به ریل‌ها انجام شد که با اجرای آن شاهد بهبود وضعیت بوده‌ایم.

رئیس پلیس‌ راه آهن استان هرمزگان اشاره به اینکه طرح وحدت یک و سه جهت پیشگیری از سرقت اموال در راه‌آهن بوده، تصریح کرد: گشت‌های موتورسوار و درزین پلیس با سرکشی به ایستگاه‌ها سرکشی می‌کنند مانع تجاوز به حریم راه‌آهن شده‌اند.

درزین

تمام ایستگاه‌ها به‌صورت نامحسوس کنترل‌ می شود

وی با بیان اینکه در بحث قاچاق با مسافرین عادی در ارتباطیم و قاچاقچی کالای خود را از طریق ریل منتقل نمی‌کنند، عنوان کرد: در بحث مواد مخدر امسال چندین پرونده داشته‌ایم که با هوشیاری پلیس برخورد و پیگیری شده‌اند.

سرگرد طالبی با بیان اینکه تمام سعی ما این است که از جابجایی کالای قاچاق و مواد مخدر از مسیر ریلی جلوگیری شود، خاطرنشان کرد: تمام ایستگاه‌ها به‌صورت نامحسوس کنترل‌شده و افراد و بارهای مشکوک بازرسی می‌شوند.

وی با بیان این در 11 ماهه امسال بیش از 400 میلیون تومان کشف کالای قاچاق داشته‌ایم، ابراز کرد: امسال با دو پرونده مهم در ارتباط با حمل معکوس مواد مخدر روبرو بودیم که با هشیاری پلیس کشف و مجرمین به مراجع قضایی معرفی شدند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه