سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

فرمانده انتظامی استان گیلان خبر داد

خدمت‌رسانی هزار و ۳۷۰ گشت پلیس به شهروندان گیلانی در ایام نوروز

فرمانده انتظامی استان گیلان از خدمت‌رسانی هزار و ۳۷۰ گشت پلیس به شهروندان گیلانی در ایام نوروز خبر داد.

سردار اسحاقی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، سردارمحمدرضا اسحاقی در رزمایش نوروزی پلیس با اشاره به خدمت‌رسانی هزار و ۳۷۰ گشت پلیس به شهروندان گیلانی در ایام نوروز گفت: همه دستگاه های متولی ایمنی و سلامت آحاد جامعه در ایام تعطیلات برای آرامش و آسایش مردم و مسافران نوروزی تلاش می کنند.

این مقام انتظامی با اعلام اینکه دستگاههای متولی سلامت و ایمنی مردم با پیشگیری از حوادث و ناهنجاری ها با خدمات مضاعف مانع تلخکامی مسافران هستند، افزود: خدمات مضاعف دستگاه های متولی سلامت و ایمنی مردم موجب کاهش تلفات و تصادفات جاده ای می شود.

سردار اسحاقی با بیان اینکه جلوگیری از جانباختن هموطنان توفیقی الهی و مضاعف است، بیان داشت: امیدواریم در سال 1397 با جهت گیری مناسب در در بخشهای مختلف شاهد کاهش حوادث جاده ای و حوادث ناشی از رانندگی باشیم.

کاهش 7 درصدی تصدفات در سالهای اخیر

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه با تلاش های صورت گرفته شاهد کاهش 7 درصدی تصدفات در سالهای اخیر بوده ایم، اظهار داشت: با مشارکت مردم گیلان که مردمی قانونمدار و با فرهنگ هستند، حوادث کمتر و رو به صفری در سال جدید خواهیم داشت.

رزمایش نوروزی پلیس

همیاران پلیس کمک کار پلیس در کاهش تصادفات

وی با اعلام اینکه همیاران پلیس کمک کار پلیس در کاهش تصادفات و فرهنگ سازی هستند، افزود: علیرغم افزایش خودروها از 7 میلیون به 12 میلیون در سالهای اخیر با حضور و مداخله مردم در فرهنگ سازی شاهد کاهش تصادفات بوده ایم.

سردار اسحاقی با بیان اینکه تلاش در جهت ارتقاء فرهنگ ترافیکی، تلاشی مردم پایه باید باشد، خاطرنشان کرد: امنیت پایدار امنیتی مردم پایه است.

این مقام انتظامی آگاهسازی، آموزش و پیشگیری از حوادث را وظیفه همه دستگاه‌های متولی امنیت برشمرد و اظهار داشت:‌در فروردین ماه 96 با طرح نوروزی پلیس تعداد کشته‌ها در استان 6 نفر کم‌تر از سال 95 بود.  

وی دخالت در حفظ جان مردم را یک توفیق الهی توصیف کرد و بیان داشت: در نوروز سال 97، 7 هزار و 218 نفر از سوی دستگاه‌های مختلف مسئولیت خدمت رسانی به مردم را بر عهده خواهند داشت.  

فعالیت 1370 گشت پلیس برای تامین نظم و امنیت در ایام نوروز

سردار محمدرضا اسحاقی از فعالیت 1370 گشت پلیس برای تامین نظم و امنیت در ایام نوروز خبر داد و افزود: خدمت پلیس به شهروندان در هیچ شرایطی متوقف نمی‌شود.  

فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان با بیان اینکه مردم در کاهش تصادفات و تلفات نقش دارند، اظهار امیداواری کرد که با رعایت قوانین، مقررات و حق تقدم ها شاهد هیچ حادثه تلخی در سال 1397 نباشیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه