سرخط خبرها
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم

فرماندار بویراحمد:

کودکان کار و خیابانی از پشت چراغ‌های قرمز جمع‌آوری و ساماندهی می‌شوند

فرماندار بویراحمد گفت: کودکان کار و خیابانی از پشت چراغ قرمزهای این شهرستان جمع آوری و ساماندهی می‌شوند.

شاهرخ کناری

به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، شاهرخ کناری در جلسه ساماندهی کودکان کار و خیابان شهرستان بویراحمد گفت: ۳۱۰ کودک کار در شهرستان بویراحمد شناسایی شده است که از این تعداد ۱۲ نفر ترک تحصیل کرده اند، تعداد ۴ نفر بی سواد وبقیه دانش آموز هستند.

سرپرست فرمانداری بویراحمد گفت: از سال گذشته مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان توسط دستگاه های حمایتی به خانواده و کودکان کار کمک شده است.

وی اظهار کرد: شهرداری و دستگاه‌های حمایتی باید محلی برای جمع آوری کودکان کار خیابان ها در نطر بگیرند تا کارها و فعالیت های حمایتی بهتری صورت بگیرد.

کناری با اشاره به اینکه نا بسامانی کودکان کار چهره‌ی شهر را نا زیبا می‌کند، تصریح کرد: متاسفانه روز به روز به تعداد این افراد افزوده می‌شود.

وی افزود: سوءاستفاده از کودکان کار توسط افراد سودجو می‌تواند، جرم تلقی شود و در صورت مشاهده ضمن جمع آوری به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.

فرماندار بویراحمد با تاکید بر جمع‌آوری کودکان کار پشت چراغ‌های قرمز، اظهار کرد: بخشی از کودکانی که تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی هستند باید نسبت به مستمری و اشتغال آنها اقدامات موثری صورت بگیرد.

کناری استفاده از خدمات مشاوره ای و کمک های آموزشی به کودکان کار دانش آموز را مثمر ثمر عنوان کرد وگفت: بخش دیگری از آنها اتباع خارجی هستند که می‌بایست به کشور خودشان انتقال داده شوند.

فرماندار بویراحمد با اشاره به آسیب های اجتماعی افزود: این مسئله میتواند به یک معضل بزرگتری در مرکز استان  تبدیل شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه