سرخط خبرها
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم

امام‌جمعه موقت شاهرود:

فتنه اخیر دست افراد پشت صحنه را در اغتشاشات رو کرد/ باید مراقب حربه‌های دشمن باشیم

امام‌جمعه موقت شاهرود با بیان این که فضای مجازی تنها یک ابزار دست دشمن بود تا طراحی خود را عملیاتی کند گفت: به‌محض قطع تلگرام دیدیم که چطور توطئه دشمن فروپاشید لذا باید مراقب حربه‌های دشمن باشیم تا خدشه‌ای به‌نظام وارد نشود.

علی سعیدی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی امروز ظهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شاهرود با بیان این که زمان عمل کردن به وعده های رنگین مسئولان و مدیران رسیده است اظهار کرد: مسئولان و مدیران باید شعارهای خود را عملیاتی کنند و برای حل مشکلات حقوقی، معیشتی و بیکاری مردم  چاره‌ای اندیشه کنند تا دشمن از این فرصت سوءاستفاده نکند. 

وی بابیان اینکه برای نجات انسان در برابر انواع تهدیدات و خطرات باید با چشم‌باز به مسائل نگاه کنیم، افزود: تلنگر فتنه اخیر به دنیا نشان داد که برای پاسداری از انقلاب نباید اجازه دهیم تا انقلاب دستخوش ناملایمات شود.

خطیب موقت جمعه شاهرود بابیان اینکه فتنه اخیر/tags/فتنه-اخیر درس‌ها و عبرت‌های بی‌شماری در خود نهفته داشت، بیان کرد: سلطنت‌طلب‌ها، فتنه گران و آشوبگران با تشکیل اتاق فکر کوشیدند تا انقلاب را از پا درآورند و این برنامه‌ریزی تا ۴۰ روز مسالمت‌آمیز حرکت کرد و بعد از آن بامهارت خاصی شعارها را تند و به اصل نظام تغییر دادند.

اقتدار و عزت مردم ایران مانع مدیریت توطئه‌های استکبار می شود

سعیدی بابیان اینکه اقتدار و عزت مردم ایران مانع مدیریت توطئه‌های استکبار شد، تصریح کرد: این فتنه قومی مذهبی نبود بلکه جمعیت متفاوتی را در خود جا داده بود که نشان داد  چه افرادی در پشت‌صحنه برای این آشوب برنامه‌ریزی کردند.

وی بابیان اینکه با چه مجوزی به مؤسسات و بانک‌های غیرمجاز اجازه فعالیت می‌دهند و باید نظارت صورت گیرد، افزود: بارها رهبر معظم انقلاب به رفع معیشت مردم توصیه کردند اما چند بار به آن عمل شد؟ مردم علیرغم مشکلات معیشتی خود انقلاب ولی‌فقیه را دوست داشته و به آن پای بند هستند.

صف معترضان از آشوب گران در فتنه اخیر تفکیک شد

امام‌جمعه موقت شاهرود بابیان اینکه در فتنه اخیر صف معترضان از آشوب گران تفکیک شد، ابراز داشت: مردم با درک موضوع هدف دشمن از فتنه بلافاصله صف خود را از آشوب گران جدا کردند لذا مسئولان نیز در پاسخگویی به این حرکت مردمی باید برای رفع معیشت آن‌ها راه‌گشایی کنند.

سعیدی بابیان اینکه ناکارآمدی برخی مدیران نارضایتی به دنبال دارد و باید در این شرایط مدیرت بحران کرد، تصریح کرد: طراحی دشمن بر اساس نابودی انقلاب بود، ایران در سوریه، عراق، لبنان قوی عمل می‌کند اما در حل مسائل داخلی خود مشکل دارد به‌نحوی‌که با کوچک‌ترین تلنگر فرومی‌ریزد درحالی‌که مردم پای بند به انقلاب و نظام با حضور به‌موقع خود درصحنه نشان دادند که استکبار باید آرزوی نابودی نظام را به گور ببرند.

وی افزود: فضای مجازی تنها یک ابزاردست دشمن بود تا طراحی خود را عملیاتی کند به‌محض قطع تلگرام دیدیم که چطور توطئه دشمن فروپاشید لذا باید مراقب حربه‌های دشمن باشیم تا خدشه‌ای به‌نظام وارد نشود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه