رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان:

شناسایی و دستگیری ۲۱ خواننده زیرزمینی در بندرعباس

رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان از شناسایی و دستگیری ۲۱ خواننده زیرزمینی و پلمپ ۶ استودیو غیرمجاز در بندرعباس خبر داد.

استودیو غیرمجاز

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ علی اصغر عبادی نیک در تشریح این خبر گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی استان با رصد فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تعدادی که با هویت های مستعار بصورت زیر زمینی اقدام به فعالیت خوانندگی حرفه ای کرده و کلیپ هایی از ترانه های خود را با محتوا و مضامین غیر اسلامی و بعضا بدون رعایت شونات اخلاقی و اجتماعی در سایت ها وشبکه های ماهواره ای معاند و فضای مجازی انتشار می دادند شناسایی کردند.

رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مقام قضائی  و با تشکیل اکیپی به محل و مخفیگاه متهمان اعزام طی دو عملیات جداگانه تعداد 21 نفر از خوانندگان زیر زمینی غیر مجاز که 9 نفر خانم بودند، دستگیر کردند.

  این مسئول انتظامی اذعان کرد: اغلب دستگیر شدگان اظهار عدم آگاهی از ممنوعیت و غیر مجاز بودن موضوع داشتند که در صورت عدم اطلاع رسانی این گونه موضوعات، شاهد افزایش و گسترش روزافزون این موضوع در استان خواهیم بود.

سرهنگ عبادی نیک تصریح کرد: این گونه اقدامات غیرمجاز به استناد مواد قانونی باعث اشاعه ضد فرهنگی و جریحه دار کردن عفت عمومی می شود که در این راستا 6 استودیو غیرمجاز متعلق به متهمان شناسایی و پلمپ شد.

این مسئول انتظامی استان اظهار کرد: این نوع موسیقی با توجه به منشأ شکل گیری، عناصر فعال در آن و منابع مالی ،شخصیت گردانندگان،فرهنگ حاکم بر گروه ها و کارکرد آنها  در سطح جامعه آسیب های متعددی برای جوامع  را در پی دارد و به دنبال آن پیامدهای منفی و البته گسترده دیگری را به همراه خواهد داشت.

رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان بیان کرد: فعالان این بخش از موسیقی آهنگ های خود را مخفیانه تولید و عامدانه عبارات و عناوینی نامأنوس را در ریتم ها به کار می گیرند تا هیچ دولت و یا مرجع رسمی  نتواند به اینگونه آثار مجوز فعالیت و یا فروش را به صورت قانونی اعطا کند و به تعبیر دیگر ارائه کنندگان این نمونه آثار عامدانه از رسانه ای شدن پرهیز دارند.

سرهنگ عبادی نیک در پایان علل و عوامل مشترکی که منجر به پیدایش و گسترش موسیقی زیرزمینی در اقصی نقاط کشور شده است را پیشرفت فنی ابزارهای مورد نیاز، جاذبه های مجازی، نوع برخورد دستگاه های مسئول، الگو و سوابق ذهنی مخاطبین، شهرت طلبی و سود جویی عنوان کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه