سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

فرماندار آستار خبر داد

برگزاری اولین همایش ملی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در آستارا

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستار با اشاره به برگزاری اولین همایش ملی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در آستارا یادآور شد: خوشبختانه استقبال خوبی از سوی چهره های علمی، اساتید و پژوهشگران انجام و تاکنون براساس اعلام دبیرخانه بیش از ۳۰ مقاله ارسال شده است.

فرماندار استارا

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، یونس رنجکش در هشتمین جلسه شورای هماهنگی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزشی شهرستان مرزی بندر آستارا افزود: با توجه به مصوبات جلسات گذشته و برگزاری نشست مشترک مدیران اجرایی شهرستان با اساتید و مدیران مراکز آموزشی و اعلام نیازهای پژوهشی به دانشگاه ها درخواست هدایت پایان نامه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری جدی است.

وی اضافه کرد: این برای اولین بار در شهرستان است که تلاش می شود با هماهنگی فرمانداری و دستگاه های اجرایی پل ارتباطی با دانشگاه و بهره مندی از ظرفیت های حوزه پژوهشی برقرار شود و دو طرف باید از این فرصت استفاده کنند.

به گفته فرماندار آستارا اجرای این طرح می تواند الگویی برای سایر مناطق و حتی کشور باشد و نیازهای پژوهشی شهرستان ها نیز برطرف و مدیریت  ها براساس دانش روز و آخرین دست آوردهای علمی انجام گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری اولین همایش ملی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در آستارا یادآور شد: خوشبختانه استقبال خوبی از سوی چهره های علمی، اساتید و پژوهشگران انجام و تاکنون براساس اعلام دبیرخانه بیش از ۳۰ مقاله ارسال شده است.

رنجکش یادآور شد: همه باید تلاش کنیم تا از طریق همایش های علمی نسبت به ارتقای سطح دانش مدیریت در شهرستان و رفع نیاز ها اقدام گردد.

وی ادامه داد: برای کمیته های اجرایی و علمی همایش افرادی منصوب و کارها در حال پیگیری است که امیدواریم براساس تقویم اجرایی در هفته آخر بهمن ماه امسال شاهد برگزاری این همایش ملی با حضور شخصیت های داخلی و خارجی باشیم.

در این جلسه هریک از اعضا به ارائه آخرین اقدامات انجام گرفته در زمینه برگزاری همایش و همچنین پیگیری هدایت پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پرداختند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه