سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان:

جامعه اسلامی زیر بنای بازار اسلامی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، در نخستین همایش الگوی بازار اسلامی، گفت: جامعه اسلامی زیر بنا و پیش نیاز بازار اسلامی است.

همایش بازار اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج از قشم، بهروز اکرمی در نخستین همایش الگوی بازار اسلامی اظهار داشت: بازار اسلامی در ذیل مختصات جامعه اسلامی معنا و مفهوم پیدا می کند.

او در تشریح جامعه اسلامی بیان کرد: مسلمان بودن اعضا جامعه یکی از بدیهیات جامعه اسلامی است اما آنچه مورد توجه ناظران قرار می گیرد عملکرد و ارزش های مورد عمل در جامعه می باشد.

معاون اجتماعی استاندار هرمزگان ادامه داد: برای داشتن جامعه اسلامی نیاز به نظریه پردازی و برنامه ریزی داریم و قطعا تدوین اصول و روش ها مهم است اما نباید در این مرحله متوقف شویم.

اکرمی در این باره به وظایف مسوولان اجرایی اشاره و تصریح کرد: تطابق شاخص های مدیر اسلامی با آنچه انجام می شود باید مورد توجه گیرد.

معاون استاندار هرمزگان اذعان کرد: با بخشنامه و قانون، بازار اسلامی شکل نمی گیرد و تحقق این هدف در گرو برنامه ریزی عملیاتی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در ابتدای نخستین همایش الگوی اسلامی خاطرنشان کرد: سطح سواد مردم بواسطه انقلاب اسلامی افزایش یافته و مردم بسیار داناتر شده اند. اکرمی افزود: جامعه امروز بیش از گذشته نیازمند اندیشمندان و آرا و نظرات فرهیختگان و نخبگان فکری است.

وی تاکید کرد: برای اینکه بازار و اقتصاد جامعه با شاخص های اسلامی عجین شود باید دستگاه های فرهنگی بخصوص مراکز دانشگاهی و رسانه ملی مشارکت فعال داشته باشند

نخستین همایش الگوی بازار اسلامی با مشارکت بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء وابسته به دفتر آیت الله جوادی آملی، فرمانداری شهرستان قشم، دفاتر امام جمعه شیعه و اهل سنت و سازمان منطقه آزاد روز چهارشنبه در قشم برگزار شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه