سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

توسعه اشتغال و رونق اقتصاد گیلان در گرو حل مشکلات گردشگری است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: با توجه به توسعه گردشگری می توانیم اقتصاد و اشتغال گیلان را نجات دهیم.

کمیته فنی میراث فرهنگی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، کمیته فنی کارگروه تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان به ریاست مدیرکل دفتر فنی استانداری و با حضور دستگاه های عضو این کارگروه برگزار شد.

رضا علیزاده اظهار داشت: رفع موانع سرمایه گذاری در جامعه یکی از مهمترین مقوله‌های مهمی است که باید بدان توجه ویژه نمود.

وی ایجاد ارتباط بین جاذبه‌های گردشگری با رویکرد توسعه پایدار و توسعه این صنعت را در راس تصمیم گیری های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان خواند و گفت: طرح های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری علاوه بر تحقق بخشی به اهداف اقتصاد مقاومتی؛ راهکار مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق در تولید محسوب می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان تنها راه برون رفت از مشکل بیکاری در استان را توسعه و توجه به صنعت گردشگری دانست و تاکید کرد: این موضوع شعار نیست، بلکه یک واقعیت است.

وی با بیان اینکه بهره وری و پویایی اقتصادی استان مستلزم حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی است،بر لزوم رفع مسایل و مشکلات تاسیسات مرتبط با گردشگری و توسعه کلان از سوی دستگاه های دولتی تاکید نمود.

علیزاده؛ دور شدن از بروکراسی اداری را موجب تسهیل در فرایند سرمایه گذاری خواند و با تاکید بر لزوم بهره گیری از این فرصت برای توسعه صنعت گردشگری در گیلان گفت:با توجه به توسعه گردشگری می توانیم اقتصاد و اشتغال گیلان را نجات دهیم.

رحیم شوقی مدیرکل دفتر فنی استانداری گیلان نیز در ادامه ضمن تاکید بر حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران بیان داشت: حمایت و پشتیبانی از بخش خصوصی برای راه اندازی صنایع کوچک و بزرگ امری ضروری است.

وی گردشگری را صنعتی بسیار درآمدزا در بسیاری از کشورها معرفی کرد و افزود: منطقه نمونه گردشگری نباید به یک نامگذاری محدود شود بلکه باید توان جذب گردشگر را نیز داشته باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه