معاون شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد

ساماندهی آدمروهای فاضلاب شهر یاسوج

معاون نظارت بر بهره‌بردای شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۰۰ مورد منهول فاضلاب در سطح شهر یاسوج ساماندهی شد.

اجراي شبكه جمع اوري فاضلاب

به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، سید یعقوب فرجی عصر امروز در جمع خبرنگاران کرد: در سال جاری  بیش از ۳ هزار  و ۵۰۰مورد از آدمروی شبکه فاضلاب پنج شهر دارای  شبکه فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد بازرسی شد.

معاون نظارت بر بهره‌بردای شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد افزود: در همین مدت بیش از ۳۱۰ مورد از آدم‌روهای فاضلاب در شهرهای یاسوج، دهدشت ،گچساران،چرام و سی‌سخت  مرمت و بازسازی شد.

وی از اجرای طرح ساماندهی  و همسطح‌سازی منهول‌های فاضلاب شهر یاسوج طی سال جاری خبر داد و گفت: طی سال جاری  تا کنون بیش از ۵۰۰ مورد منهول فاضلاب در سطح شهر  یاسوج همسطح‌سازی و استانداردسازی شده است.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این طرح  در سایر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به اینکه سابقه اجرای شبکه فاضلاب و حجم آن در  شهر یاسوج نسبت به سایر شهرهای استان بیشتر است این طرح ابتدا در  شهر یاسوج اجرا شد.

فرجی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۳۸ هزار مشترک فاضلاب در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

معاون نظارت بر بهره‌برداری آبفای کهگیلویه و بویراحمد طول شبکه جمع‌آروی فاضلاب  شهرهای استان را بیش از ۲۹۰  کیلومتر عنوان کرد و گفت: طی سه سال و نیم اخیر بیش از ۴۸ کیلومتر به شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرهای استان افزوده شده است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه