سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

موفقیت پلیس با تکیه‌ بر روحیه جهادی و انقلابی در تمامی حوزه‌ها

نماینده ولی‌فقیه در نیروی انتظامی گفت: پلیس ما باید در تراز پلیس اسلامی باشد این منشور برای استفاده در اختیار فرماندهان انتظامی استان‌ها قرارگرفته است.

حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی نماینده ولی‌فقیه در نیروی انتظامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی نماینده ولی‌فقیه در نیروی انتظامی گفت: سال گذشته هزار جلد از این منشور تهیه و در اختیار فرماندهان انتظامی استان‌ها قرار گرفت بندهای این منشور خواهد توانست پلیس را به سطح پلیس اسلامی برساند.

وی در ادامه با بیان اینکه احساس امنیت از خود امنیت مهم‌تر است، گفت: باید پلیس به‌گونه‌ای کار کند که مردم احساس امنیت کنند و بدانند پلیس دائماً درصحنه است و حافظ جان و مال آن‌ها است.

بهرامی بیان کرد: فرماندهان کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها باید ازنظر اخلاقی زبانزد جامعه باشند و مردم در حل مسائل شخصی و امورات شهری به آن‌ها اعتماد کنند.

بهرامی سپس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در دو سال گذشته به داشتن دو عنصر روحیه جهادی و انقلابی تأکید داشتند، افزود: پلیس با تکیه‌بر این دو روحیه می‌تواند در تمامی حوزه‌ها موفق عمل کند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه