فرماندار چرام:

رفع مشکلات جاده‌ای مناطق عشایری اولویت دولت تدبیر و امید است

فرماندار شهرستان چرام از جاده چاسخار به طسوج و مناطق سیل زده در چاسخار بازدید و نسبت به رفع مشکلات جاده چاسخار تاکید کرد.

فرماندا چرام

به گزارش خبرگزاری موج از چرام، عصر امروز داریوش پاداش فرماندار چرام با همراهی بخشدار مرکزی ، رئیس امور عشایر کهگیلویه، مدیر راه و شهرسازی کهگیلویه و مدیر راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان چرام از منطقه عشایری چاسخار بازدید کرد.

پاداش در حاشیه این بازدید، پس از ارزیابی وضعیت جاده ارتباطی چرام – گره ای – چاسخار طسوج، اظهار کرد: در حال حاضر این جاده یکی از مهم‌ترین نیازمندی‌های زیرساختی شهرستان چرام می‌باشد که متاسفانه علیرغم اهمیت آن، هنوز به نحو مطلوبی ساماندهی نگردیده است.

فرماندار چرام گفت: خوشبختانه با رایزنی و پیگیری‌های مستمر نماینده شهرستان‌های چهارگانه و عزم راسخ مسئولین دولت تدبیر و امید، پروزه بهسازی یکی از نقاط به شدت حادثه خیز جاده مذکور با مدیریت اداره امور عشایر و همکاری راهداری شهرستان آغاز گردیده و در حال حاضر یک دستگاه بیل زنجیری پیکردار، یک دستگاه لودر، یک دستگاه بلدوزر و ... در حال اجرای عملیات بهسازی و تعریض جاده بالاخص پیچ‌های خطرناک مسیر هستند.

پاداش با اشاره به اهمیت جاده ارتباطی یاد شده و نقش آن در توسعه کشاورزی، دامداری و توریستی منطقه، ابراز امیدواری کرد: خوشبختانه دولت تدبیر و امید تا کنون با اولویت بندی مطلوب پروژه‌ها و اقدامات مؤثر، بخشی از زیرساخت‌های اساسی شهرستان چرام من جمله جاده اصلی بین شهرستانی چرام – سادات – یاسوج، جاده جوخانه – طسوج و جاده اصلی بین شهرستانی چرام – دهدشت، برق منطقه طسوج، گازرسانی به منطقه سادات، آبرسانی به منطقه پشته زیلایی و ... را به نحو مطلوبی ساماندهی کرده است.

فرماندار چرام افزود: جاده چاسخار هم یکی از اولویت‌های مورد تاکید مجموعه دولت و نماینده محترم هست که ان شاء الله ظرف دو سال آینده مشکلات آن برطرف خواهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه