فرمانده پایگاه هوایی نهم شکاری بندرعباس:

قدرت ایران اسلامی برای ایجاد صلح و دوستی است

فرمانده پایگاه هوایی نهم شکاری نیروی هوایی ارتش(شهید عبدالکریمی بندرعباس) با بیان اینکه؛ ایران یک قدرت بازدارنده درمنطقه است،اظهار داشت: قدرت ایران اسلامی برای ایجاد صلح و دوستی است.

فرمانده پایگاه هوایی نهم شکاری

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سخاوت عشایری افزود: وی گفت: ارتش و سپاه ید واحد هستند که برای دفاع از منافع جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کنند.

فرمانده پایگاه هوایی نهم شکاری شهید عبدالکریمی بندرعباس گفت: ایران اسلامی امروز توانمندی تعمیرات و ساخت جنگنده‌ها و قطعات مختلف هواپیما‌ها را دارد.

امیر سخاوت عشایری به تمرین جنگنده‌ها به شرکت در رژه ۳۱ شهریور در بندرعباس اشاره کرد و گفت: پایگاه نهم شکاری بعنوان پایگاه نشین و برخواست هواپیماهای جنگی مشخص شده است.

فرمانده پایگاه هوایی نهم شکاری شهید عبدالکریمی بندرعباس گفت: در رژه سی و یکم شهریور، ۳۲ فروند هواپیمای اف ۴، سوخو ۲۲، توکانو و انواع هلیکوپتر‌های جنگی ارتش و سپاه حضور دارند.

امیر سخاوت عشایری افزود: از این شمار ده فروند هواپیمای شکاری شامل شش فروند جنگنده اف ۴ و ۴ فروند سوخو ۲۲ است که از پایگاه نهم شکاری و هلی کوپتر‌ها از هوانیروز در رژه شرکت خواهند کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه