سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خبر داد:

اصفهان رتبه دوم کشور در تولید محصولات گلخانه‌ای است

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی استان برابر ۱۶۰۰ هکتار و میزان تولید سالیانه سبزی و صیفی گلخانه‌ای استان بالغ بر ۲۳۵۰۰۰ تن می‌باشد که اصفهان رتبه دوم کشوری را بخود اختصاص داده است.

اصفهان- محصول گلخانه ای

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان  ، رئیس‌زاده در ارتباط با آخرین وضعیت باغبانی استان اظهار کرد: در سطح استان اصفهان باحدود۷۲۷۵۱ هکتار سطح کشت محصولات باغی آبی و دیم درسال ۱۳۹۵معادل ۱۳ درصد از اراضی مورد بهره برداری در بخش به محصولات باغی اختصاص یافته است و میزان تولید محصولات باغی از این سطوح حدود ۵۴۶۵۷۱ تن می‌باشد.

وی ادامه داد: استان اصفهان در زمینه تولید محصولات باغی دارای وضعیت خوبی است به گونه‌ای که در محصول "به" با سطحی برابر ۲۳۰۰هکتار، ۲۱ درصد سطح کشور و با تولید ۲۲۷۶۵ تن رتبه دوم کشور، سیب با سطحی برابر۲۱۸۱۲ هکتار ۱۰ درصد سطح کشور و با تولید ۲۵۰۰۰۰ تن رتبه سوم کشور، انار با سطحی برابر ۸۷۰۰ هکتار ۱۱درصد سطح کشور و با تولید ۱۰۱۷۷۰تن رتبه سوم کشور و گل محمدی با سطحی برابر ۲۶۵۰ هکتار ۱۵ درصد سطح کشور و با تولید ۷۸۷۵ تن رتبه دوم کشور را بخود اختصاص داده است.

 وی در ارتباط با کشت‌های گلخانه‌ای نیز بیان کرد: از مهم‌ترین مزایای کشت های گلخانه ای می توان به افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش راندمان مصرف آب، امکان تولید محصول سالم و اشتغال زایی بالا در واحد سطح اشاره نمود.

رئیس‌زاده افزود: سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی استان برابر ۱۶۰۰ هکتار و میزان تولید سالیانه سبزی و صیفی گلخانه‌ای استان بالغ بر ۲۳۵۰۰۰ تن می‌باشد که اصفهان رتبه دوم کشوری را بخود اختصاص داده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گفت: همچنین اصفهان با تولید سالانه ۵۲ میلیون گل شاخه بریده و تولید ۳۰.۸ میلیون نشاء گل‌های نشایی-فصلی رتبه چهارم کشور را در این بخش به خود اختصاص داده است و در زمینه تولید گل شب بو نیز استان رتبه اول کشور را داراست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه