سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

گزارش ۸ هزار صفحه‌ای سند آمایش کرمانشاه به‌زودی بررسی می‌شود

استاندار کرمانشاه گفت: گزارش ۸ هزار صفحه‌ای فاز اول سند آمایش استان توسط دانشگاه رازی آماده‌شده و این گزارش به‌زودی به شکل مفصل با حضور کارشناسان حوزه‌های مختلف موردبحث و بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، دکتر رازانی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار داشت: تهیه طرح‌های آمایش یکی از اهداف اصلی سال‌های گذشته در کل کشور ازجمله استان کرمانشاه بوده است.

استاندار کرمانشاه افزود: سه سال قبل در دوره دولت تدبیر و امید تدوین طرح آمایش استان به دانشگاه رازی سپرده شد که این کار در راستای تقویت مجموعه‌های علمی و پژوهشی استان و انجام بهتر کار صورت گرفته است.

این مقام عالی استان عنوان کرد: دانشگاه رازی طی سال‌های گذشته به شکل گسترده به این موضوع پرداخته و در فاز نخست یک گزارش ۸ هزارصفحه‌ای ارائه کرده است.

وی ادامه داد: این گزارش به‌زودی در یک نشست نیم روزی به شکل مفصل و با حضور کارشناسان حوزه‌های مختلف موردبحث و بررسی قرار می‌گیرد.

دکتر رازانی با اشاره به تصویب برنامه ششم توسعه کشور در مجلس شورای اسلامی؛ عنوان کرد: در این مرحله باید برنامه ششم توسعه استان را تهیه کنیم. سند آمایش استان در کنار سند توسعه کشور نقش یک سند بالادستی را در این روند پیدا می‌کنند. در این زمینه با بهره‌گیری از سندهای توسعه کوتاه‌مدت شهرستان‌ها تلاش می‌کنیم یک برنامه توسعه ۵ ساله بسیار منسجم‌تر و بهتر برای استان تهیه کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه