سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس ستاد انتخابات مازندران:

تعداد اعضای شورای شهر ۹ شهر مازندران تغییر می کند

رئیس ستاد انتخابات مازندران از تغییر تعداد اعضای شورای اسلامی در ۹ شهر مازندران خبر داد و گفت: این تغییرات براساس قانون جدیداعمال می شود.

علیرضا یونسی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا یونسی عصر چهارشنبه در نشست آموزشی مشترک فرمانداران، بخشداران، کارشناسان و هیات های اجرائی انتخابات شرق مازندران در فرمانداری بهشهر افزود: اعضای شوراهای اسلامی شهر ساری، قائم شهر، بابل، آمل، بهشهر، نکا، بابلسر، تنکابن و چالوس در این تغییرات جدید تغییر می کنند .

وی اظهار کرد: براساس تغییرات اعمال شده، اعضای شورای اسلامی شهرهای ساری، قائم شهر، بابل و آمل از ۱۳ و ۱۱ نفر به ۹ نفر و اعضای شورای اسلامی شهرهای بهشهر، نکا، بابلسر، تنکابن و چالوس هم از ۹ نفر به هفت نفر کاهش پیدا می کند .

معاون استاندار مازندران همچنین شمار داوطلبان پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را در استان ۱۸ هزار و ۲۸۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد، هزار و ۴۱ نفر شامل ۷.۵ درصد کل جمعیت ثبت نام شدگان انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا زن و ۱۷ هزار و ۲۴۵ نفر مرد هستند .

یونسی افزود: از مجموع داوطلبان، دو هزار و ۲۳۱ نفر در حوزه شهری و ۱۶ هزار و ۵۵ نفر در حوزه روستایی ثبت نام کردند که شهرستان بابل رتبه اول را در ثبت نام این دوره از انتخابات در استان مازندران به خود اختصاص داده است .

وی ادامه داد: براساس آمار اعلام شده شهرستان بابل با دو هزار و ۶۸۴ نفر داوطلب رتبه نخست در ثبت نام پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در استان را به خود اختصاص داده و همچنین شهرستان آمل یک هزار و ۹۸۳ نفر داوطلب و ۱۱۰نفر داوطلب خانم، شهرستان تنکابن با یک هزار و ۴۴۰ نفر و ۱۰۷نفر داوطلب خانم و شهرستان ساری با دو هزار و ۳۴۴ نفر داوطلب و ۹۹ داوطلب خانم به ترتیب رتبه اول تا سوم در ثبت بالاترین داوطلب زن را کسب کرده اند .

معاون استاندار مازندران همچنین با اشاره به آمار ثبت نام شده در شهرستان بهشهر گفت: شهرستان بهشهر با ثبت نام ۷۲۳ داوطلب، جزء نهمین شهرستان از لحاظ تعداد داوطلب، در استان مازندران است .

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه