سرخط خبرها
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم:

۱۶ درصد از مصارف خانگی قم بالای دو برابر الگو مصرف می‌کنند

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: حدود ۱۶ درصد از مصارف خانگی قم بالای دو برابر الگو مصرف می‌کنند.

مصرف اب
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، مهدی نظر زاده  در مورد نحوهٔ محاسبه و اعمال تعرفه آب بها در سال ۱۴۰۳ گفت: بحث تعرفه‌گذاری به گونه‌ای اعمال می‌شود که برای خانوارها، برای مصارفی که تا حد الگو هستند به صورت یارانه‌ای حساب شده است. امسال که از اول مهر ماه اعمال می‌شود برای مصرف کمتر از الگوی مصرف تقریبا تغییری در قیمت نداشتیم. 

وی افزود: برای بالاتر از الگوی مصرف تا دو برابر از حد الگو، حدود 30 درصد افزایش قیمت داشتیم و بالاتر از دو برابر تا حدود 50 تا 55 درصد افزایش بوده است. برای بخش خارج از مصارف خانگی مثل صنعت نیز به طور متوسط حدود 50 درصد افزایش تعرفه بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اهداف این طرح‌ تصریح کرد: هدف این است که باتوجه به اینکه یکی از ابزارهای کنترل مصرف، بحثِ تعرفهٔ آب با رعایت توانِ پرداخت یا ملاحظه مردم با توان پرداخت پایین تر هست، مصرف آب کنترل شود.

نظرزاده با اشاره به شیوه مصرف آب شرب گفت: حدود 16 درصد از مصارف خانگی بالای دو برابر الگو مصرف می‌کنند. سهم مصرف آب شرب در بخش خانگی حدود 80 درصد است و 20 درصد باقیمانده آن نیز صرف همه مصارف دیگر از جمله صنعت می‌شود.

وی عنوان کرد: 92 درصد مصرف آب در قم به بخش کشاورزی، 6 درصد به شرب و 2 درصد هم به بخش صنعت اختصاص دارد. استان ما در سال‌های اخیر به‌واسطه محدودیت‌های کشاورزی مصارف شرب به 10 درصد نیز رسیده است.

نظرزاده با اشاره به روند اعمال آب‌بها تصریح کرد: اصل بر این است که تعرفه آب‌بها باید براساس قیمت تمام‌ شده باشد. آب یک کالای اقتصادی دارای ارزش ذاتی است؛ به جهت همین که آب ارزش ذاتی و نیاز ضروری مردم است نمی‌توان تعرفه‌ها را به صورت کاملا اقتصادی لحاظ کرد، بلکه معمولا حمایتی دیده می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: این مصارف پایین و قشر محروم با تعرفه‌های ملاحظاتی تحت پوشش قرار می‌گیرند و حتی در قانون نیز پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه