سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

با امضای تفاهم‌نامه مشترک صورت گرفت؛

آغاز همکاری مشترک کمیته امداد و دفتر تبلیغات اسلامی قم

با امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین کمیته امداد امام خمینی(ره) و دفتر تبلیغات اسلامی قم، این دو نهاد به مدت سه سال برای اجرای امور مختلف ازجمله تبلیغ و توانمندسازی مددجویان همکاری خواهند داشت.

آغاز همکاری مشترک کمیته امداد و دفتر تبلیغات اسلامی قم
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، کمیته امداد امام خمینی (ره) و دفتر تبلیغات اسلامی استان قم در راستای استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد طه مِهری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با بیان اینکه در حال حاضر ۲۱هزار خانوار شامل حدود ۴۰هزار نفر تحت حمایت این نهاد در استان قم هستند گفت: توانمندسازی مددجویان در سه زمینه مهم اشتغال، مسکن و امور فرهنگی از اولویت‌های ما است که با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی خدمات فرهنگی تبلیغی مناسبی به آنها ارائه خواهیم کرد.

اباذر جعفری، مدیرکل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی قم نیز با بیان اینکه این دفتر بیش از ۴۰ سال در تبلیغ امور فرهنگی، مذهبی سابقه دارد اظهار کرد: دفتر تبلیغات اسلامی با ۳۵۰۰ مُبلّغ در ۶۲ رشته تخصصی، آماده همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم است.

در ادامه این جلسه تفاهم نامه همکاری بین دو نهاد امضا شد که بر بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های محتوایی و نیروی انسانی دو نهاد در جهت نشر و تعمیق سنت‌های حسنه اسلامی؛ معرفی فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی و توسعه همکاری‌ها و همفکری‌‌های طرفین برای برطرف کردن نیازهای فرهنگی و اقتصادی اقشار مورد هدف؛ همکاری متقابل در محورهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی تمرکز دارد.

ترویج فرهنگ کسب و کار در جامعه جهت ایجاد اشتغال پایدار، ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری جهت توسعه مشارکت‌های مردمی با امداد امام(ره)، بهره‌مندی از پتانسیل موجود در هر دو نهاد جهت هم‌افزایی در خدمات فرهنگی و اقتصادی از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است.

در این تفاهم‌نامه ۱۱ تعهد برای کمیته امداد، ۱۷ تعهد برای تبلیغات اسلامی و ۹ تعهد مشترک درنظر گرفته شده که محوریت اصلی آن‌ها توانمندسازی با تکیه بر آموزش است، همچنین به ارتقای سطح معنوی و آموزش فرهنگی مددجویان و پرسنل، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و امور مربوط به خانواده هم تاکید شده است.

جمع‌آوری کمک‌های مردمی و بهره‌مندی از خیرین، برگزاری دوره‌های فرهنگی و اردویی از دیگر مواردی بود که دو طرف متعهد به انجام آن شده‌اند.

این تفاهم‌نامه به مدت سه سال منعقد و توسط محمدطه مهری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم و اباذر جعفری، مدیرکل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی استان قم به امضا رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر