سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

احداث ۱۲۰ تخت تشخیص و درمان سرطان در قم

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم از احداث ۱۲۰ تخت تشخیص و درمان سرطان در قم خبر داد.

تخت
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، مهدی مصری روز دوشنبه در گفت‌وگویی افزود: افزایش تخت‌های بیماری های عفونی، سوختگی، اعصاب و روان و مسمومیت‌ها جزء نیازهای اساسی استان قم است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: هم اینک یک هزار و ۴۸۰ تخت درمانی دولتی به همراه ۵۰۰ تخت جایگزین در قم فعال است.

وی در ادامه با تاکید بر فرسودگی ناوگان آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: ۱۸ سال از عمر این ناوگان می‌گذرد و از نظر سوخت و امکانات لازم با نواقص جدی روبه‌رو هستند.

مصری یادآور شد: با برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واردات ناوگان جدید و بهسازی آمبولانس‌های فرسوده انتظار می‌رود در آینده این معضل در قم مدیریت شود.

وی اضافه کرد: باتوجه‌به بافت فرسوده برخی از مناطق شهری و دشواری در تردد آمبولانس‌ها، توسعه موتورآمبولانس‌ها نیز در دستور کار علوم پزشکی قم قرار گرفته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: هم اینک هفت دستگاه موتورآمبولانس به همراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در قم فعال است که باید تعداد این ناوگان افزایش یابد تا نیاز استان به‌خصوص در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی را جوابگو باشد.

مصری همچنین با اشاره به آماده‌سازی ۱۷ پد بالگردی در قم، تصریح کرد: علاوه بر وجود یک بالگرد کنونی اورژانس، مقدمات خرید و استفاده یک بالگرد جدید پشتیبانی نیز در دستور کار قرار دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: بیماری یابی سرطان یکی از طرح‌های شاخص درمانی در قم است که فرایند آن از ۱۸ ماه قبل آغاز شده و هم اینک به الگویی در سطح کشور تبدیل شده است.

مصری گفت: در قالب تبدیل قم به قطب درمان سرطان ساخت ۱۲۰ تخت بستری و سرپایی در قم آغاز شده که تا حدود ۱۸ ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: سرطان سینه و معده در بین زنان و سرطان ریه و پروستات در بین مردان بیشترین فراوانی این بیماری را در استان قم به خود اختصاص داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.