سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

برگزاری دومین جلسه هسته آمرین به معروف دانشگاه علوم پزشکی قم

این نشست با سخنرانی علی تقوی مدیر مؤسسه احیای تمدن مهدی موعود (عج) با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن شهید مفتح ستاد دانشگاه برگزار شد.

علی تقوی

به گزارش خبرگزاری موج قم، علی تقوی در دومین جلسه هسته آمرین به معروف(تذکر لسانی) که در سالن شهید مفتح ستاد دانشگاه برگزار شد، بر هزینه‌بر بودن دین‌داری و حفظ آن تأکید و اظهار داشت: طبق آیه « إنّ الله لا یغیّر ما بقوْمٍ حتّى یغیّرواْ ما بأنْفسهمْ» رهبران الهی مسائلی را که حل آن بر عهده امت است را به عهده خودشان قرار داده است؛ اما جایی که مشکلی به نهایت خود می‌رسد و مردم از عهده حل آن برنمی‌آیند رهبر جامعه اسلامی در حل آن مشکل ورود می‌کند. 

مدیر مؤسسه احیای تمدن مهدی موعود (عج) با بیان همگانی بودن وظیفه امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه ابراز داشت: در انجام این فریضه واجب سه جمله طلایی وجود دارد که می‌توان در موقعیت‌های مختلف به کار برد که شامل، از شما بعید است، در شأن شما نیست و در مورد این جمله بیشتر فکر کنید، می شوند.

وی خاطرنشان کرد: باید امرونهی و منکرهای اضافه را از زندگی حذف کنیم چراکه باعث می‌شود فرزندانمان به صحبت‌های والدین گوش ندهند و نصیحت‌های والدین اثرگذاری لازم را نداشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه